Sirvoy voi pitää saatavuutesi ajan tasalla automaattisesti ja tuoda varauksesi Booking.comista.

Katso kohta 8 jäljempänä.

Aktivoi yhteys seuraavien ohjeiden mukaan:

  1. Ilmoita Booking.com Account Managerille, että haluat muodostaa yhteyden XML:n kautta Sirvoyn kautta, mainitse kumppanitunnuksemme 289. Kun tämä on vahvistettu, saat XML-sopimuksen Booking.com Account Managerilta sekä ohjeet yhteyden aktivoimiseen.
  2. Kun Booking.com lähettää meille tietoja XML-yhteydestäsi, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa sinua pyydetään yhdistämään (tai kartoittamaan) huonetyyppisi. Siirry kohtaan Asetukset -> Jakelukanavat -> Booking.com. Sinua pyydetään yhdistämään Booking.comin huonetyypit vastaaviin huonetyyppeihin Sirvoyssa. Suosittelemme myös, että otat käyttöön asetuksen Päivitä hinnat automaattisesti, muuten hintapäivitykset on tehtävä manuaalisesti.
  3. Varmista, että kaikille huonetyypeille on asetettu odotetut ja oikeat rajoitukset, koska huoneet tulevat varattavaksi heti yhteyden aktivoinnin jälkeen.
  4. Jotta jo olemassa olevien varausten mahdolliset muutokset tuodaan Sirvoyhin oikein, varmista, ettei Booking.comin ei-aktiivisia huonetyyppejä ole rekisteröitynä Booking.comin varauksissa. Vältä myös huonetyypin asetusten muuttamista Booking.comissa yhteysprosessin aloittamisen jälkeen, ennen kuin se on viimeistelty.
  5. Tukitiimillemme ilmoitetaan automaattisesti, kun huonetyyppien yhdistäminen on valmis, jonka jälkeen he tarkistavat sen ja lähettävät siitä vahvistuksen Booking.comille. Riippuen siitä, oletko valinnut automaattisen yhdistyksen palveluntarjoajaan (Sirvoy) vai ei, Booking.com lähettää sinulle joko vahvistussähköpostin, kun yhteys on aktiivinen, tai sähköpostiviestin, joka kehottaa sinua aktivoimaan yhteyden. Katso tätä artikkelia koskien oikeita hinta-asetuksia Booking.comissa, varmistaaksesi että hinnat jakelukanavalla näkyvät oikealla tavalla.
  6. Jos et ole ottanut käyttöön automaattista hintapäivitystä huonetyyppejä yhdistäessä, sinun on nyt siirryttävä kohtaan Asetukset -> Jakelukanavat -> Booking.com. Napsauta Lähetä hintapäivitys ja noudata sitä seuraavia ohjeita. Jos haluat päivittää hinnat automaattisesti, palaa kohtaan Asetukset -> Jakelukanavat -> Booking.com ja napsauta Muokkaa. Varmista, että Päivitä hinnat automaattisesti -asetus on käytössä.
  7. Jos tällä hetkellä vastaanotat luottokorttitietoja Booking.comin kautta, yhteyden aktivoiduttua korttitiedot lähetetään Sirvoy-yhteyden kautta sen sijaan, että ne olisivat näkyvissä ekstranetissäsi. Voidaksesi käyttää luottokorttitietoja, sinun on käytettävä Sirvoy-holvi-toimintoa. Jos käytät Sirvoyn Stripe-integraatiota, tiedot tallennetaan automaattisesti myös sinne.
  8. Kun yhteytesi on aktivoitu, tuomme kaikki tulevat varaukset, jotka olet aiemmin saanut Booking.comin kautta. Näin varmistetaan, että mahdolliset tulevat muutokset ja/tai peruutukset käsitellään oikein. Älä syötä näitä varauksia manuaalisesti Sirvoyhin. Jos varaukset on rekisteröity manuaalisesti Sirvoyhin, mutta tuodaan myöhemmin myös automaattisesti, ne näkyvät ylivarauksina.

Huomaa: Kun yhteys on muodostettu, et voi enää muuttaa hintoja, saatavuutta, rajoituksia (katso joitain poikkeuksia täältä ) jne. kirjautumalla Booking.com-tilillesi. Kaikki päivitykset on tehtävä Sirvoyssa. Kun muutos on tehty Sirvoyssa, se näkyy jakelukanavalla (Booking.com) muutamassa minuutissa. Suosittelemme kuitenkin, että tarkistat ajoittain tililtäsi kanavalla (Booking.com), että saatavuus, hinnat ja varaukset päivitetään ja synkronoidaan oikein.

Huomaa: Vaikka saatavuus synkronoidaan Sirvoyn ja kanavien välillä lähes välittömästi, on aina olemassa pieni riski saada ylivarauksia, koska sama fyysinen huone on saatavana useilla jakelukanavilla samanaikaisesti. Esimerkiksi on mahdollista että viimeinen jäljellä oleva huone varataan samassa hetkessä sekä verkkosivustosi että jonkin jakelukanavan kautta. Näin tapahtuu hyvin harvoin, jopa hotelleille jotka saavat monia varauksia tiheään tahtiin. Mutta jos näin käy, jakelukanava odottaa sinun ilmoittavan heille siitä viipymättä, jotta kanavan asiakaspalvelu voi, sopimuksesta riippuen, auttaa löytämään ratkaisun mahdollisimman pian.

Huomaa: Booking.com ei hyväksy yli 254 huonetta huonetyyppiä kohti. Joten jos sinulla on huonetyyppi, joka ylittää kyseisen määrän huoneita, sinun on jaettava huoneet useisiin huonetyyppeihin, ennen kuin voit yhdistää ne.