Ennen kuin uusi kanavayhteys voidaan aktivoida, sinun on yhdistettävä huonetyyppisi. Tämä tarkoittaa, että määrität, mitkä Sirvoyssa olevat huonetyypit edustavat tai vastaavat varauskanavassa olevia huonetyyppejä. Tämä kertoo molemmalle järjestelmälle, mitä huonetyyppiä tarkoitetaan, kun päivityksiä ja varauksia lähetetään järjestelmästä toiseen.

  1. Siirry kohtaan Asetukset -> Jakelukanavat ja napsauta Muokkaa sen varauskanavan kohdalla, jonka haluat yhdistää.
  2. Näet luettelon varauskanavalla saatavilla olevista huonetyypeistä ja hinnoista.
  3. Valitse avattavasta valikosta jokaiselle huonetyypille ja -hinnalle vastaava Sirvoy-huonetyyppi. (Sinun on ehkä luotava uusia aliashuonetyyppejä Sirvoyssa, jos sinun on yhdistettävä monia erilaisia hintoja.) Katso alla olevasta ruudukosta lisätietoja oikeasta yhdistämisestä.

Huomaa:

  • Eri huonetyypit Sirvoyssa, jotka on kartoitettu jakelukanavan eri huonetyyppeihin, eivät saa sisältää samoja yksiköitä. Esimerkki: Sirvoyn yksikköä A ei tule myydä jakelukanavalla sekä huonetyypissä Kahden hengen huone ja huonetyypissä Yhden hengen huone. Sitä tulee myydä vain jommassakummassa niistä.
  • Jos samalle jakelukanavan huonetyypille on luotu useita hintoja ja ne on yhdistetty kahteen tai useampaan Sirvoy-huonetyyppiin, jokaisen näiden Sirvoy-huonetyyppien on sisällettävä samat yksiköt. Muussa tapauksessa saatavuutta ei päivitetä oikein ja ylivarauksia voi sattua. Esimerkki: Sirvoyn huonetyyppi A, on yhdistetty kanavan hintaan Kahden hengen huone – Standard, ja Sirvoyn huonetyyppi B, on yhdistetty kanavan hintaan Kahden hengen huone – Ei palautettava. Molempien Sirvoyn huonetyyppien tulee sisältää täsmälleen samat yksiköt.
    (Varmistaaksesi, että huonetyyppien yksiköt ovat samat, luo Sirvoyssa aliashuonetyyppejä vastaamaan jakelukanavan huonetyypin erilaisia hintoja.)

Tärkeää: Sirvoy-tililläsi käyttämäsi valuutan on vastattava kanavassa käytettyä valuuttaa. Voit vaihtaa Sirvoy-tilisi valuutan täällä: Asetukset -> Tilisi -> Lokalisointi.