Stripe on suosittelemamme maksuratkaisu – turvallinen, kustannustehokas ja hyvin monipuolinen. Se tarjoaa sujuvan integroinnin Sirvoyn kanssa, laajan maailmanlaajuisen saatavuuden ja erinomaiset myyntipisteominaisuudet Stripe Terminalin kautta.  Stripe Verified Partnerina Sirvoy varmistaa vahvan tietoturva- ja varmennusprosessin tämän johtavan maksuinfrastruktuuritarjoajan kanssa.

Stripe voidaan asettaa tallentamaan luottokorttitietoja veloittamista varten seuraavista lähteistä:

 • Online-varaukset verkkosivustollasi
 • Vastaanoton henkilökunnan rekisteröimät varaukset
 • Jakelukanavilta Sirvoyhin vastaanotetut varaukset

Stripellä voit myös veloittaa kortteja suoraan varauksen yhteydessä verkkosivustosi varausmoottorissa.

Stripe tarjoaa integroituja paikallisia maksuratkaisuja (Sirvoy tukee iDEALia pankkisiirtoja varten). Stripe tarjoaa myös Apple Payn ja Google Payn ratkaisuja, jos kaikki näiden vaatimukset täyttyvät.

Seuraa näitä ohjeita Stripen aktivoimiseksi:

 1. Siirry kohtaan: Asetukset -> Talous -> Korttimaksut ja napsauta Muokkaa.
 2. Valitse maksupalveluntarjoajaksi Stripe.
 3. Valitse ”Kerää korttitiedot myöhempää veloitusta varten” -asetuksessa, vaaditaanko korttitiedot aina vai onko se valinnaista. Jos vapaaehtoinen vaihtoehto valitaan, vieraat voivat varata antamatta kortin tietoja. (Järjestelmänvalvojat voivat aina jättää kentät tyhjiksi tehdessään uusia varauksia.) Vieraalla on mahdollisuus lisätä luottokorttitiedot varausvahvistussivulla ja Tarkastele varaustasi -toiminnon kautta.
 4. Jos haluat veloittaa asiakkaita automaattisesti varauksen tekohetkellä tai tehdä maksujen suorittamisesta valinnaisen, valitse tähän liittyvät asetukset kohdissa “Osittainen ennakkomaksu” ja / tai “Täysi ennakkomaksu”.
 5. Valitse integrointiympäristö (”Production/live” tai ”Testimoodi”).
 6. Tee muutoksia ”Palvelujen kuvaus”-kohtaan tarvittaessa. Se näkyy vain Stripelle, ei vieraille.
 7. Napsauta Tallenna.
 8. Sinut ohjataan Stripeen ja sinua pyydetään vahvistamaan yhteys. Jos sinulla ei vielä ole Stripe-tiliä, sinua pyydetään luomaan sellainen. Kun se on luotu, varmista, että vahvistat tilin Stripen sinulle lähettämällä sähköpostilla, ennen kuin jatkat.

Tee halutessasi koevaraus, maksulla ja palautuksella. (Live-tilassa Stripe veloittaa vakiona ei-palautettavan käsittelymaksun tällaisesta maksusta.)

Huomaa: Sirvoy-tililläsi, kohdassa Asetukset -> Talous -> Korttimaksut

 • Käytä integrointiympäristöä ”Testmoodi” yhdistääksesi Sirvoy-tilisi Stripe-tilisi testiavaimeen. Kun käytät Sirvoyn Varausmoottoria tässä ympäristössä, voit simuloida Stripe Checkout -maksuvirtaa maksutapojen testitiedoilla.
 • Käytä ympäristöä ”Production/live” hyväksyäksesi todellisia maksuja Stripe Checkoutissa.

Kuinka Stripe toimii luottokorttien tallentamisessa ja myöhemmässä veloittamisessa:

 • Vieraiden on annettava luottokorttitiedot varauksen suorittamiseksi ja takaamiseksi – mutta korttia ei veloiteta.
 • Stripe vahvistaa vastaanotetut korttitiedot ja veloittaa 1 dollarin valtuutusmaksun (joka hyvitetään heti), joka saattaa näkyä vieraan tiliotteessa lyhyen ajan.
 • Vieras voi lisätä tai päivittää luottokorttitiedot varausvahvistussivulla tai Tarkastele varaustasi -toiminnon kautta tai sinä voit tehdä sen itse varaustietosivulta.
 • Jäljellä olevaa tai koko saldoa voidaan pyytää maksettavaksi Tarkastele varausta -toiminnon kautta. Jos tämä on valittu asetuksissa, sama vaihtoehto esitetään vieraalle varausvahvistussivulla.
 • Varaukseen voidaan lisätä useita kortteja.
 • Korttia voidaan veloittaa milloin tahansa varaustietosivulta. Määritä vain veloitettava summa.
 • Useita veloituksia voidaan suorittaa, kuten esimerkiksi osittainen ennakkomaksu ja loppumaksu uloskirjautumisen yhteydessä.
 • Osittainen tai täysi hyvitys voidaan tehdä varaustietosivulta.
 • Vaikka kortti lisätään Stripeen onnistuneesti, tulevat maksut voidaan silti hylätä.
 • Katso Stripen tukiartikkelia virheistä saadaksesi lisätietoja heidän virhesanomista tai käytä Stripen hakutoimintoa löytääksesi tietyn virheen.

Kuinka Stripe toimii luottokortteja suoraan veloitettaessa:

 • Vieraiden on maksettava heti varauksen yhteydessä varauksen suorittamiseksi.
 • Osittaisen (ensimmäisen yön / prosenttiosuuden / kiinteän summan) tai täyden ennakkomaksun tekemiseksi pakolliseksi on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja, myös sen mukaan, kuinka lähellä sisäänkirjautumispäivää on.
 • Pakollisen ennakkomaksun asetukset vaikuttavat vain Sirvoyn varausmoottoriin. Kanavilta lähetettyjä luottokortteja ei veloiteta automaattisesti. Ne tallennetaan myöhempää manuaalista veloittamista varten riippumatta siitä, onko ennakkomaksu pakollinen tai ei.

Huomaa: Sirvoylla ei ole pääsyä korttitietoihin, eikä se voi toimittaa sinulle selväkielisiä korttitietoja. Stripe luo token-tunnuksia edustamaan korttitietoja, eikä se tarjoa sinulle selväkielisiä korttitietoja.