Stripe on suosittelemamme maksuratkaisu. Se on tehokas, edullinen ja erittäin turvallinen. Se myös on Sirvoyhin parhaiten integroitu ja joustava maksuratkaisu, joka on käytettävissä useissa maissa. Sirvoy on Verified Stripe Partneri ja sitoutuu yhdessä tämän suositun maksuratkaisun kanssa tiukkaan tietoturva- ja varmennusprosessiin.

70971424-36d56680-20a1-11ea-8528-b19219c42254.png (388×72)

Stripe voidaan asettaa tallentamaan luottokorttitietoja veloittamista varten seuraavista lähteistä:

 • Online-varaukset verkkosivustollasi
 • Vastaanoton henkilökunnan rekisteröimät varaukset
 • Jakelukanavilta Sirvoyhin vastaanotetut varaukset

Stripellä voit myös veloittaa kortteja suoraan varauksen yhteydessä verkkosivustosi varausmoottorissa.

Stripe tarjoaa integroituja paikallisia maksuratkaisuja (Sirvoy tukee iDEALia pankkisiirtoja varten). Stripe tarjoaa myös Apple Payn ja Google Payn ratkaisuja, jos kaikki näiden vaatimukset täyttyvät.

Aktivoi Stripe seuraavasti:

 1. Siirry kohtaan: Asetukset -> Maksut & laskutus -> Korttimaksut ja napsauta Muokkaa.
 2. Valitse Stripe.com ja napsauta Connect with Stripe -painiketta.
 3. Sinut ohjataan Stripeen ja sinua pyydetään vahvistamaan yhteys. Jos sinulla ei vielä ole Stripe-tiliä, sinua pyydetään luomaan sellainen. Kun se on luotu, varmista, että vahvistat tilin Stripen sinulle lähettämällä sähköpostilla, ennen kuin jatkat vaiheeseen 4.
 4. Valitse Kerää korttitiedot myöhempää maksua varten -asetuksen avulla, pitäisikö korttitietojen jättäminen olla pakollista aina vai pitäisikö sen olla vapaaehtoinen vaihtoehto. Jos vapaaehtoinen vaihtoehto valitaan, vieraat voivat varata antamatta kortin tietoja. (Järjestelmänvalvojat voivat aina jättää kentät tyhjiksi tehdessään uusia varauksia.) Vieraalla on mahdollisuus lisätä luottokorttitiedot varausvahvistussivulla ja Tarkastele varaustasi -toiminnon kautta.
 5. Jos haluat veloittaa asiakkaita automaattisesti varauksen tekohetkellä tai tehdä maksujen suorittamisesta valinnaisen, valitse tähän liittyvät asetukset kohdissa Osittainen ennakkomaksu ja / tai Täysi ennakkomaksu.
 6. Napsauta Tallenna ja olet valmis!
 7. Tee testivaraus maksulla ja suorita hyvitys varmistaaksesi, että kaikki toimii odotetulla tavalla. Tämä ei aiheuta sinulle kustannuksia.

Kuinka Stripe toimii luottokorttien tallentamisessa ja myöhemmässä veloittamisessa:

 • Vieraiden on annettava luottokorttitiedot varauksen suorittamiseksi ja takaamiseksi – mutta korttia ei veloiteta.
 • Stripe vahvistaa vastaanotetut korttitiedot ja veloittaa 1 dollarin valtuutusmaksun (joka hyvitetään heti), joka saattaa näkyä vieraan tiliotteessa lyhyen ajan.
 • Vieras voi lisätä tai päivittää luottokorttitiedot varausvahvistussivulla tai Tarkastele varaustasi -toiminnon kautta tai sinä voit tehdä sen itse varaustietosivulta.
 • Jäljellä olevaa tai koko saldoa voidaan pyytää maksettavaksi Tarkastele varausta -toiminnon kautta. Jos tämä on valittu asetuksissa, sama vaihtoehto esitetään vieraalle varausvahvistussivulla.
 • Varaukseen voidaan lisätä useita kortteja.
 • Korttia voidaan veloittaa milloin tahansa varaustietosivulta. Määritä vain veloitettava summa.
 • Useita veloituksia voidaan suorittaa, kuten esimerkiksi osittainen ennakkomaksu ja loppumaksu uloskirjautumisen yhteydessä.
 • Osittainen tai täysi hyvitys voidaan tehdä varaustietosivulta.
 • Vaikka kortti lisätään Stripeen onnistuneesti, tulevat maksut voidaan silti hylätä.

Kuinka Stripe toimii luottokortteja suoraan veloitettaessa:

 • Vieraiden on maksettava heti varauksen yhteydessä varauksen suorittamiseksi.
 • Osittaisen (ensimmäisen yön / prosenttiosuuden / kiinteän summan) tai täyden ennakkomaksun tekemiseksi pakolliseksi on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja, myös sen mukaan, kuinka lähellä sisäänkirjautumispäivää on.
 • Pakollisen ennakkomaksun asetukset vaikuttavat vain Sirvoyn varausmoottoriin. Kanavilta lähetettyjä luottokortteja ei veloiteta automaattisesti. Ne tallennetaan myöhempää manuaalista veloittamista varten riippumatta siitä, onko ennakkomaksu pakollinen tai ei.

Huomaa: Sirvoylla ei ole pääsyä korttitietoihin, eikä se voi toimittaa sinulle selväkielisiä korttitietoja. Stripe luo token-tunnuksia edustamaan korttitietoja, eikä se tarjoa sinulle selväkielisiä korttitietoja.