Eri kanavat tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja, koskien vieraiden maksuja ja miten niitä voidaan vastaanottaa. Usein kanava toimittaa luottokorttitiedot (joko asiakkaan oman tai virtuaalikortin). Koska ne eivät aina näy kanavasi ekstranetissä yhteyden muodostuksen jälkeen, varmista, että käytät vähintään yhtä (suosittelemme molempia) seuraavista ratkaisuista korttitietojen vastaanottamiseen ja käsittelyyn.

1. Stripe

Suosittelemamme maksuratkaisun Stripen avulla voit sekä tallentaa että veloittaa asiakkaiden luottokortteja. Kanavan tarjoamia virtuaalikortteja ei kuitenkaan useimmissa tapauksissa tallenneta automaattisesti Stripessä, mutta niitä voidaan kuitenkin veloittaa tämän maksuratkaisun avulla. Kortti saatetaan hylätä, perusteellisen turvatarkastuksen johdosta, jolloin se ei kelpaa Stripelle, vaikka jakelukanava hyväksyikin sen. Sirvoyn varauksessa saat selkeän ilmoituksen, silloin kun asiakkaan on päivitettävä luottokorttitietonsa. Jos päivitetty kortti on kelvollinen, se tallennetaan Stripeen.

2. Sirvoy-holvi

Sirvoy-holvi-toimintamme avulla voit tallentaa automaattisesti kaikki korttitiedot, sekä asiakkaiden luottokortit että virtuaalikortit. Tämän toiminnon avulla voit halutessasi näyttää korttitiedot turvallisesti suoraan Sirvoyn varauksessa. Tallennetut virtuaalikortit voidaan välittää Stripelle käsiteltäväksi. Kelpoisuustarkistusta ei tehdä ennen kuin kortti tallennetaan tämän toiminnon avulla.

Löydät yksityiskohtaisia tietoja kustakin näistä ratkaisuista muista tähän aiheeseen liittyvistä artikkeleista.