Sisään- ja uloskirjautumisen ja majoittumisen rajoitukset

Useimmat jakelukanavat tukevat näitä rajoituksia. Jotkut kanavat, kuten Hostelworld ja Citybreak, eivät tue sisään- ja uloskirjautumisen sulkemista. Sulkeaksesi nämä kanavat, laita merkki ruutuun Majoitusta ei sallita (sisäänkirjautumiset mukaan lukien).

Varoitus: Huomioi, että rajoitukset, jotka asetetaan tietylle huonetyypille, vaikuttavat vain kyseiseen huonetyyppiin eikä siihen yhdistettyihin aliashuonetyyppeihin. Jos huonetyyppiin on jakelukanavalla liitetty johdettuja hintoja, tarkista kanavalta, että kyseiset hinnat jakavat rajoitukset päähintojen kanssa.

Varattavat päivät

Useimmat jakelukanavat tukevat majoituksen kestoon liittyviä asetuksia, mutta eivät kaikki, kuten esimeriksi Citybreak ja Hostelworld. Jos tätä asetusta ei voida muuttaa Sirvoyn kautta, sinun on pyydettävä tilivastaavaasi muuttamaan tätä asetusta jakelukanavalla.

Yksittäisen huoneen sulkeminen

Yksittäiset suljet huoneet jätetään pois, kun Sirvoy laskee saatavissa olevien huoneiden määrän, samalla tavalla kuin jo varatut huoneet jätetään pois. Tämä pätee kaikkiin varauskanaviin.

Sen rajoittaminen kuinka kauan etukäteen tai kuinka lähellä sisäänkirjautumista varauksia voidaan tehdä

Tämä asetus on tehtävä jokaisella jakelukanavalla.