Sisään- ja uloskirjautumisen ja majoittumisen rajoitukset

Useimmat jakelukanavat tukevat näitä rajoituksia. Jotkut kanavat, kuten Hostelworld ja Citybreak, eivät tue sisään- ja uloskirjautumisen sulkemista. Sulkeaksesi nämä kanavat, laita merkki ruutuun Majoitusta ei sallita (sisäänkirjautumiset mukaan lukien).

Varoitus: Huomioi, että rajoitukset, jotka asetetaan tietylle huonetyypille, vaikuttavat vain kyseiseen huonetyyppiin eikä siihen yhdistettyihin aliashuonetyyppeihin. Jos huonetyyppiin on jakelukanavalla liitetty johdettuja hintoja, tarkista kanavalta, että kyseiset hinnat jakavat rajoitukset päähintojen kanssa.

Varattavat päivät

Useimmat varauskanavat tukevat majoituksen kestoon liittyviä asetuksia, mutta eivät kaikki, kuten esimeriksi Citybreak. Jos tätä asetusta ei voida muuttaa Sirvoyn kautta, sinun on pyydettävä account manageriasi muuttamaan tätä asetusta jakelukanavalla.

Yksittäisen huoneen sulkeminen

Yksittäiset suljet huoneet jätetään pois, kun Sirvoy laskee saatavissa olevien huoneiden määrän, samalla tavalla kuin jo varatut huoneet jätetään pois. Tämä pätee kaikkiin varauskanaviin.

Sen rajoittaminen kuinka kauan etukäteen varauksia voidaan tehdä

Tämä asetus on tehtävä jokaisella jakelukanavalla.