Sirvoy voi pitää saatavuutesi ajan tasalla automaattisesti ja tuoda varauksesi Hostelworld.comista.

Aktivoi yhteys seuraavien ohjeiden mukaan:

  1. Ilmoita Hostelworld-tilivastaavallesi, että haluat muodostaa yhteyden Sirvoyhin API:n kautta. Jos sinulla ei ole tilivastaavaa, ota sen sijaan yhteyttä Hostelworldiin osoitteessa propertysupport@support.hostelworld.com.
  2. Kun Hostelworld on hyväksynyt pyyntösi, siirry kohtaan Asetukset -> Jakelukanavat -> Hostelworld.com .
  3. Kirjoita Hostelworld-tunnuksesi, esimerkiksi ”123456”, ja kirjoita API-salasanasi. Seuraavaksi sinua pyydetään yhdistämään Hostelworldin huonetyypit vastaaviin huonetyyppeihin Sirvoyssa. Katso ohjeet huonetyyppien kartoituksesta täältä. Löydät myös tästä artikkelista yksityiskohtaista tietoa henkilömääräisestä hinnoittelusta Hostelworldissa.
  4. Kun yhdistäminen on suoritettu, ota yhteyttä Sirvoyn tukitiimiin ja aktivoimme yhteyden puolestasi.

Huomaa: Kun yhteys on muodostettu, et voi enää muuttaa hintoja, saatavuutta, rajoituksia jne. Hostelworld-tililläsi. Kaikki päivitykset on tehtävä Sirvoyssa. Kun muutos on tehty Sirvoyssa, se näkyy Hostelworldissa muutamassa minuutissa. Suosittelemme kuitenkin, että tarkistat ajoittain Hostelworld-tililtäsi, että saatavuus, hinnat ja varaukset päivitetään ja synkronoidaan oikein.

Huomaa: Vaikka saatavuus synkronoidaan Sirvoyn ja kanavien välillä lähes välittömästi, on aina olemassa pieni riski saada ylivarauksia, koska sama fyysinen huone on saatavana useilla jakelukanavilla samanaikaisesti. Esimerkiksi on mahdollista että viimeinen jäljellä oleva huone varataan samassa hetkessä sekä verkkosivustosi että jonkin jakelukanavan kautta. Näin tapahtuu hyvin harvoin, jopa hotelleille jotka saavat monia varauksia tiheään tahtiin. Mutta jos näin käy, jakelukanava odottaa sinun ilmoittavan heille siitä viipymättä, jotta kanavan asiakaspalvelu voi, sopimuksesta riippuen, auttaa löytämään ratkaisun mahdollisimman pian.