Sirvoy voi pitää saatavuutesi ajan tasalla automaattisesti ja tuoda varauksesi Hostelworld.comista.

Huomaa: Jos sinulla on jo olemassa olevia tulevia varauksia Hostelworldissä, niitä ei tuoda eikä rekisteröidä automaattisesti Sirvoyhin. See point 6 below.

Aktivoi yhteys seuraavien ohjeiden mukaan:

  1. Ilmoita Hostelworld-tilivastaavallesi, että haluat muodostaa yhteyden Sirvoyhin API:n kautta. Jos sinulla ei ole tilivastaavaa, ota sen sijaan yhteyttä Hostelworldiin osoitteessa  support@hostelworld.com. Varmista, että hinnoissasi ei ole ”Stop Sell” -rajoitusta, sillä muuten vieraat eivät voi tehdä varauksia sen jälkeen, kun yhteys on muodostettu.
  2. Kun Hostelworld on hyväksynyt pyyntösi, siirry kohtaan Asetukset -> Jakelukanavat -> Hostelworld.com .
  3. Kirjoita Hostelworld-tunnuksesi, esimerkiksi ”123456”, ja kirjoita API-salasanasi. Seuraavaksi sinua pyydetään yhdistämään Hostelworldin huonetyypit vastaaviin huonetyyppeihin Sirvoyssa. Katso ohjeet huonetyyppien kartoituksesta täältä. Löydät myös tästä artikkelista yksityiskohtaista tietoa henkilömääräisestä hinnoittelusta Hostelworldissa.
  4. Koska huoneet tulevat varattavaksi heti yhteyden aktivoinnin jälkeen, varmista, että kaikille huonetyypeille on asetettu odotetut ja oikeat rajoitukset. Ainoa rajoitus, joka on yhteensopiva Hostelworldin kanssa kohdassa Sisään-, uloskirjautumisen ja / tai majoittumisen rajoitukset, on Majoitusta ei sallita. Varattavien päivien rajoitus ei ole yhteensopiva Hostelworldin kanssa.
  5. Kun yhdistäminen on suoritettu, ota yhteyttä Sirvoyn tukitiimiin ja aktivoimme yhteyden puolestasi.
  6. Hostelworldin kautta ennen yhteyden muodostamista saatuja varauksia ei haeta ja rekisteröidä automaattisesti Sirvoyssa. Ne on tuotava manuaalisesti Sirvoyhin, mieluiten ennen yhteyden muodostamista. Jos sinulla on suuri määrä tällaisia varauksia, autamme sinua mielellämme tuonnissa. Katso ohjeita tästä artikkelista.

Huomaa: Kun yhteys on muodostettu, et voi enää muuttaa hintoja, saatavuutta, rajoituksia (katso joitain poikkeuksia täältä) jne. Hostelworld-tililläsi. Kaikki päivitykset on tehtävä Sirvoyssa. Kun muutos on tehty Sirvoyssa, se näkyy Hostelworldissa muutamassa minuutissa. Suosittelemme kuitenkin, että tarkistat ajoittain Hostelworld-tililtäsi, että saatavuus, hinnat ja varaukset päivitetään ja synkronoidaan oikein.

Huomaa: Mahdollisia alahintoja (esim. ei palautettava hinta) ei pitäisi yhdistää Sirvoyssa, vaikka ne näkyvät yhdistyssivulla. Hostelworld-alahintojen hinta-asetuksia on siksi hallittava Hostelworld-extranetissäsi.

Huomaa: Vaikka saatavuus synkronoidaan Sirvoyn ja kanavien välillä lähes välittömästi, on aina olemassa pieni riski saada ylivarauksia, koska sama fyysinen huone on saatavana useilla jakelukanavilla samanaikaisesti. Esimerkiksi on mahdollista että viimeinen jäljellä oleva huone varataan samassa hetkessä sekä verkkosivustosi että jonkin jakelukanavan kautta. Näin tapahtuu hyvin harvoin, jopa hotelleille jotka saavat monia varauksia tiheään tahtiin. Mutta jos näin käy, jakelukanava odottaa sinun ilmoittavan heille siitä viipymättä, jotta kanavan asiakaspalvelu voi, sopimuksesta riippuen, auttaa löytämään ratkaisun mahdollisimman pian.

Huomaa: Harvinaisissa tapauksissa jakelukanavilta vastaanotetut varaukset saatetaan jakaa eri huoneisiin.