Sirvoy voi pitää saatavuutesi ajan tasalla automaattisesti ja tuoda varauksesi Agodasta.

Huomaa: Jos sinulla on jo olemassa olevia tulevia varauksia Agodassa, niitä ei tuoda eikä rekisteröidä automaattisesti Sirvoyhin. Katso kohta 8 alla.

Aktivoi yhteys seuraavien ohjeiden mukaan:

  1. Ilmoita Agodan tilivastaavallesi, että haluat muodostaa yhteyden XML:n kautta Sirvoyn kautta.
  2. Kun pyyntö on hyväksytty, siirry kohtaan Asetukset -> Jakelukanavat -> Agoda.
  3. Anna ensin Agoda-hotellitunnuksesi ja napsauta Tallenna.
  4. Sinua pyydetään yhdistämään Agodan huonetyypit vastaaviin huonetyyppeihin Sirvoyssa.
    Huomaa: Agodan yhdistämissivulla sinun on yhdistettävä Master Rate (ensimmäinen kunkin huonetyypin alla), muuten Agoda hylkää kaikki Sirvoyn lähettämät päivitykset. Tämä johtuu siitä, että Sirvoy hallitsee suoraan vain Master Ratea. Muut hinnat perivät perushintansa Master Rate -hinnasta, mutta tätä perushintaa voidaan korottaa tai alentaa Agodassa prosentteina tai tietyllä summalla.
  5. Varmista, että kaikille huonetyypeille on asetettu odotetut ja oikeat rajoitukset, koska huoneet tulevat varattavaksi heti yhteyden aktivoinnin jälkeen.
  6. Kun yhdistäminen on suoritettu, ota yhteyttä Sirvoyn tukitiimiin niin aktivoimme yhteyden puolestasi.
  7. Jos tällä hetkellä vastaanotat luottokorttitietoja Agodan kautta, yhteyden aktivoiduttua korttitiedot lähetetään Sirvoy-yhteyden kautta sen sijaan, että ne olisivat näkyvissä ekstranetissäsi. Voidaksesi käyttää luottokorttitietoja, sinun on käytettävä Sirvoy-holvi-toimintoa. Jos käytät Sirvoyn Stripe-integraatiota, tiedot tallennetaan myös sinne. Katso lisätietoja artikkelistamme luottokorttitietojen vastaanottamisesta jakelukanavilta tulleista varauksista Stripen avulla.
  8. Agodan kautta ennen yhteyden muodostamista saatuja varauksia ei haeta ja rekisteröidä automaattisesti Sirvoyssa. Ne on tuotava manuaalisesti Sirvoyhin, mieluiten ennen yhteyden muodostamista. Jos sinulla on suuri määrä tällaisia varauksia, autamme sinua mielellämme tuonnissa. Katso ohjeita tästä artikkelista.

Huomaa: Kun yhteys on muodostettu, et voi enää muuttaa hintoja, saatavuutta, rajoituksia (katso joitain poikkeuksia täältä ) jne. kirjautumalla Agoda-tilillesi. Kaikki päivitykset on tehtävä Sirvoyssa. Kun muutos on tehty Sirvoyssa, se näkyy jakelukanavalla (Agoda) muutamassa minuutissa. Suosittelemme kuitenkin, että tarkistat ajoittain tililtäsi kanavalla (Agoda), että saatavuus, hinnat ja varaukset päivitetään ja synkronoidaan oikein.

Huomaa: Vaikka saatavuus synkronoidaan Sirvoyn ja kanavien välillä lähes välittömästi, on aina olemassa pieni riski saada ylivarauksia, koska sama fyysinen huone on saatavana useilla jakelukanavilla samanaikaisesti. Esimerkiksi on mahdollista että viimeinen jäljellä oleva huone varataan samassa hetkessä sekä verkkosivustosi että jonkin jakelukanavan kautta. Näin tapahtuu hyvin harvoin, jopa hotelleille jotka saavat monia varauksia tiheään tahtiin. Mutta jos näin käy, jakelukanava odottaa sinun ilmoittavan heille siitä viipymättä, jotta kanavan asiakaspalvelu voi, sopimuksesta riippuen, auttaa löytämään ratkaisun mahdollisimman pian.

Huomaa: Lisävuoteet on määriteltävä Sirvoyn asetuksissa. Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on Agoda-tililläsi huonetyyppi asetuksilla 2 + 1 lisävuodetta. Tällöin sinun tulisi asettaa kyseiseen Agodan huonetyyppiin yhdistettyyn Sirvoyn huonetyypin asetuksissa Vieraiden lukumäärä arvoksi 2 ja Vieraiden enimmäismäärä (sis. Lisävuoteet) arvoksi 3. Agodan huonetyyppien vieraiden lukumääräasetukset näkyvät Agodan yhdistämissivulla Sirvoyssa. Huomaa, että tämä on ristiriidassa sen kanssa, miten muut jakelukanavat toimivat (katso lisätietoja tässä artikkelissa ). Siksi, jos myyt useilla eri kanavilla ja tarjoat lisävuoteita, suosittelemme aliashuonetyyppien luomista ja käyttämistä erityisesti Agodan kanssa.

Huomaa: Agodalla on rajoituksia joiden takia et voi asettaa oleskeluajan vähimmäis- tai enimmäisarvoa korkeammalle kuin 99. Jokainen suurempi arvo, jonka asetat Sirvoyn Varattavat päivät -rajoituksessa, ei saa aikaan toivottua tulosta Agodassa.

Huomaa: Harvinaisissa tapauksissa jakelukanavilta vastaanotetut varaukset saatetaan jakaa eri huoneisiin.