Jos sinulla on SiteMinder-tili, voit yhdistää sen Sirvoyn. Sirvoy voi pitää saatavuutesi ajan tasalla automaattisesti ja tuoda varauksesi SiteMinderistä.

Huomaa: Jos sinulla on jo olemassa olevia tulevia varauksia SiteMinderissä, niitä ei tuoda eikä rekisteröidä automaattisesti Sirvoyhin. Katso kohta 7 alla.

  1. Ilmoita SiteMinderissa account managerillesi, että haluat muodostaa yhteyden Sirvoyn kautta.
  2. Kun yhteyspyyntö on hyväksytty, siirry kohtaan Asetukset -> Jakelukanavat -> SiteMinder ja napsauta ”Yhdistä”.
  3. Anna SiteMinder-hotellitunnuksesi ja ilmoita käyttämäsi alue (EMEA tai APAC).
  4. Aktivoi huonetyypit, jotka haluat lähettää SiteMinderille, merkitsemällä niiden tilaksi ON. Ota huomioon jokaisen aktivoidun huonetyypin tunnus (näytetään sulkeissa huonetyypin nimen jälkeen), esimerkiksi 4680104.
  5. Jokaisen kartoitetun huonetyypin kohdalla SiteMinder pyytää sinua täyttämään kolme kenttää (huonekoodi, hintakoodi ja inventaariokoodi). Hintakoodi tulee aina jättää tyhjäksi. Käytä huonetyyppitunnusta, jonka olet merkinnyt edellisessä vaiheessa, ja syötä se sekä Huonekoodi- että Inventaariokoodi-kenttiin. Kirjaudu SiteMinderiin syöttääksesi nämä koodit verkossa, tai vaihtoehtoisesti voit täyttää ja palauttaa SiteMinderin taulukon.
  6. Kun yhdistäminen on valmis, ilmoita asiasta tukitiimillemme ja he aktivoivat yhteyden.
  7. SiteMinderin kautta ennen yhteyden muodostamista saatuja varauksia ei haeta ja rekisteröidä automaattisesti Sirvoyssa. Ne on tuotava manuaalisesti Sirvoyhin, mieluiten ennen yhteyden muodostamista. Jos sinulla on suuri määrä tällaisia varauksia, autamme sinua mielellämme tuonnissa. Katso ohjeita tästä artikkelista.

Huomaa: Jokainen hinta SiteMinderissa (esimerkiksi yhden hengen hinta, ei palautettava jne.) on yhdistettävä yksilölliseen Sirvoyn huonetyyppitunnukseen. Saatat joutua luomaan aliashuonetyyppejä Sirvoyssa, voidaksesi kartoittaa kaikki SiteMinderissä olevat hinnat.

Huomaa: Kun yhteys on muodostettu, et voi enää muuttaa hintoja, saatavuutta, rajoituksia (katso joitain poikkeuksia täältä ) jne. kirjautumalla SiteMinder-tilillesi. Kaikki päivitykset on tehtävä Sirvoyssa. Kun muutos on tehty Sirvoyssa, se näkyy jakelukanavalla (SiteMinder) muutamassa minuutissa. Suosittelemme kuitenkin, että tarkistat ajoittain tililtäsi kanavalla (SiteMinder), että saatavuus, hinnat ja varaukset päivitetään ja synkronoidaan oikein.

Huomaa: Vaikka saatavuus synkronoidaan Sirvoyn ja kanavien välillä lähes välittömästi, on aina olemassa pieni riski saada ylivarauksia, koska sama fyysinen huone on saatavana useilla jakelukanavilla samanaikaisesti. Esimerkiksi on mahdollista että viimeinen jäljellä oleva huone varataan samassa hetkessä sekä verkkosivustosi että jonkin jakelukanavan kautta. Näin tapahtuu hyvin harvoin, jopa hotelleille jotka saavat monia varauksia tiheään tahtiin. Mutta jos näin käy, jakelukanava odottaa sinun ilmoittavan heille siitä viipymättä, jotta kanavan asiakaspalvelu voi, sopimuksesta riippuen, auttaa löytämään ratkaisun mahdollisimman pian.

Huomaa: Harvinaisissa tapauksissa jakelukanavilta vastaanotetut varaukset saatetaan jakaa eri huoneisiin.