Hotelliohjelmisto

Sirvoy on helppokäyttöinen ohjelmisto hotelliyrityksille.

Olemme työskennelleet vuosien ajan hotelliomistajien kanssa rakentaaksemme markkinoiden käyttäjäystävällisimmän, käytännöllisimmän ja nykyaikaisimman ohjelmiston, edulliseen hintaan. Se on varustettu lisäarvoa tuovilla toiminnoilla jotka helpottavat yrityksesi toimintaa. Liity edullista ohjelmistoamme käyttävien hotellien joukkoon ja hyödy kaikista toiminnoista jo tänään!

14 päivän ilmainen kokeilu Katso selittävä video

Varausjärjestelmä (PMS)

Kaikki työkalut, joita tarvitset majoituksesi hallintaan

Sirvoy on hotellivarausjärjestelmä ja majoitusten hallintajärjestelmä, joka sopii kaikentyyppisille majoitusliikkeille: hotellit, motellit, hostellit, B&B: t, majatalot ja vierastalot. Varauksesi ovat helposti saatavissa - milloin tahansa, missä tahansa. Ei asennuksia tai päivityksiä.

Pyrimme olemaan markkinoiden kustannustehokkain ja käyttäjäystävällisin varausjärjestelmä, alkaen vain €9 / kuukausi.

Katso kaikki toiminnot

Varausmoottori

Suoria varauksia verkkosivultasi, ilman välityspalkkiota.

Aloita varausten vastaanottaminen verkkosivustosi kautta muutamassa minuutissa. Sirvoyn reagoiva hotellivarausmoottori mahdollistaa varausten tekemisen verkossa millä tahansa laitteilla. Ja mikä parasta, varaukset ovat täysin ilman välityspalkkioita. Eikö ole kyse sinun omasta verkkosivustostasi? Lisää vain koodinpätkä sivustollesi ja aloita varausten vastaanottamisen.

Jakelukanavien hallintaohjelma

Suorat yhteydet kaikkiin tärkeimpiin jakelukanaviin ja matkailusivustoihin

Nykyään suurin osa hotellivarauksista tehdään verkkojakelukanavien (OTA) kautta. Sirvoyn avulla voit helposti tavoittaa miljoonia potentiaalisia vieraita. Sano hyvästit manuaalisille päivityksille. Sirvoyn kaksisuuntainen integrointi kaikkiin tärkeisiin varaussivustoihin säästää aikaasi ja pitää automaattisesti saatavuutesi ja varauksesi ajan tasalla.

Lisätietoja jakelukanavista

”Vaihtaessani Sirvoyhin huomasin hetkessä 10–15% lisäyksen, enkä enää pelkää että saisin ylivarauksia.”

— Anna Apelqvist – Kivikstrand Hotel, Sweden

Käytä mistä tahansa - milloin tahansa

Tee työtä milloin haluat ja miten haluat

Pilvipohjainen ohjelmisto mahdollistaa että sinä ja henkilöstösi pysytte ajan tasalla mistä tahansa. Et voi pelkästään päästä kaikkiin tietoihisi mistä tahansa laitteesta, mutta myös toimia niiden pohjalta vastaamalla vieraille, vahvistamalla varauksia, veloittamalla, jne.

Mitä nopeammin aloitat, sitä enemmän säästät aikaa! Rekisteröidy ja koe hyödyt omakätisesti, ilman minkäänlaista sitoutumista.

14 päivän ilmainen kokeilu

Automatisoi varauksesi

Anna Sirvoyn hoitaa kaikki varauksesi jakelukanavista.

Käytätkö viikoittain useita tunteja vain päivittääksesi ja siirtääksesi varauksia eri kanavien välillä? Sirvoy hoitaa kaiken tämän puolestasi ilman että sinun tarvitsee tehdä mitään. Käytä säästettyä aikaa vieraista huolehtimiseen tai nauttia vaikka kuppi kahvia!

Sirvoy tarjoaa oman sisäänrakennetun jakelukanavien hallintaohjelman. Se on helppo asentaa ja helppokäyttöinen. Tulet rakastamaan sitä!

Lisätietoja jakelukanavista

”Parasta on tämän ohjelmiston joustavuus. Silloin kun muissa ohjelmissa on suoritettava useita vaiheita, yksi vaihe riittää Sirvoyssa.”

— Kurmittelhaus Hotel – Saksa

Asiakaspalvelu

Hyvä ohjelma ansaitsee hyvän tukitiimin

Sirvoyn käyttö on niin helppoa, että uskalla tarjota ilmaista tukea kaikille asiakkaillemme. Olemme myös varmistaneet, että neuvoja ja apua antaa täysin koulutettu ja pätevä henkilöstö.

Tarjoamme tukea puhelimitse, sähköpostitse, live-chatissa, video-oppaissa ja tukisivuilla. Löydät aina vastauksen Sirvoyn avulla.

Selaa tukikeskusta

Sisäinen kehitysryhmä

Sirvoy parantaa ohjelmistoa ja lisää jatkuvasti uusia ominaisuuksia

Kehitysryhmämme lisää jatkuvasti uusia ominaisuuksia varmistaaksemme, että Sirvoy tarjoaa aina kaiken, mitä jokainen majoituspalvelujen tarjoaja tarvitsee.

Se pitää myös yhtä tärkeänä varmistaa, että kaikki nykyiset ominaisuudet toimivat moitteettomasti.

14 päivän ilmainen kokeilu

”Sirvoy on loistava vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi, ja heidän verkkochattinsa on erinomainen ja nopea.”

— Casa Sanchez – Dominikaaninen tasavalta

Olet hyvässä seurassa

Palvelemme yli 2400 hotellia yli 115 maassa. Varausmoottorimme on saatavilla yli 20 kielellä.