Hotellien jakelukanavien hallintaohjelma Yhdistä helposti satoihin OTA-kanaviin ja varaussivustoihin.

Aloita ilmainen kokeiluversio

Sirvoy – tehokas jakelukanavien hallintaohjelma, jolla on suorat yhteydet kaikkiin tärkeimpiin jakelukanaviin, kuten Booking.com, Expedia.com, Hotels.com, Agoda.com, Hostelworld, Airbnb ja Google Hotel Ads.

Käyttämällä iCalin tuonti-/vientitoimintoa voit pitää saatavuutesi automaattisesti ajan tasalla jakelukanavilla kuten Homeaway, VRBO, Campcation, GoTo HUB, Glamping Hub, ja muilla sivustoilla jotka tukevat iCal-muotoa. Jos haluat muodostaa yhteyden vielä useampaan jakelukanavaan, voit yhdistää Sirvoy-tilisi myös muihin jakelukanavien hallintaohjelmiin, kuten myallocator.com ja SiteMinder.

Booking.com logo
Expedia logo
Airbnb logo
Google Hotel Ads logo
Hostelworld logo
Agoda logo
Myallocator logo
Siteminder logo
Hotels.com logo
Bookvisit logo

Työskentele vaivatta useiden jakelukanavien kanssa

Useista eri jakelukanavista vastaanotettujen hotellivarausten kerääminen ja järjestäminen voi olla erittäin aikaa vievää, joten jakelukanavien hallintaohjelman käyttäminen voi todella parantaa toimintaasi. Jakelukanavien hallintaohjelmalla saat lisääntyneitä tuloja, mutta ilman jatkuvaa vaivaa pitää saatavuus ajan tasalla ja huolehtia ylivarauksista.

Hotelli-ohjelmisto, jossa on sisäänrakennettu jakelukanavien hallinta

Kun käytät hotelliohjelmistoamme, kaikki varauksesi kerätään automaattisesti, ja saatavuutesi pidetään ajan tasalla, samalla kun voit kiinnittää täyden huomion muihin asioihin. Jos etsit hyvin suunniteltua, käyttäjäystävällistä kiinteistöjen hallintajärjestelmää, jossa on saumattomasti integroitu jakelukanavien hallintaohjelma, tulet varmasti olemaan tyytyväinen Sirvoyn hotellivarausjärjestelmään.