Huomaa: Tämän artikkelin tiedot sisältävät kolmansien osapuolten järjestelmäkuvauksia, jotka voivat muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Huomioi siksi, että jotkin yksityiskohdat voivat olla vanhentuneita kolmannen osapuolen tekemien muutosten vuoksi.

Voit helposti lisätä varausmoottorin WIX-sivustollesi. Huomaa, että WIX:in verkkosivustojen rakennustyökalusta on kaksi erilaista versiota: WIX Website Editor ja WIX ADI.

Noudata näitä vaiheita, kun olet kirjautuneena WIX Website Editoriin

 1. Napsauta Add (+) vasemmassa työkalupalkissa.
 2. Napsauta Embed.
 3. Napsauta Embed a Widget.
 4. Napsauta Enter Code.
 5. Syötä HTTPS-koodi. (Löydät Sirvoyn varausmoottorin koodin Sirvoysta, täältä, kohdassa Asetukset -> Varausmoottori -> Kuinka asentaa.)
  Huomaa: Jos HTML-widget ei toimi, liitä JavaScript -koodi <body><span style="font-weight: 400;">TÄHÄN VÄLIIN</span></body>  Esim. <body><script async data-form-id=<span style="font-weight: 400;">"VARAUSMOOTTORINTUNNUS" </span> src="https://secured.sirvoy.com/widget/sirvoy.js"></script></body> ja sulje ruutu päivittääksesi sivun.
 6. Napsauta Apply ja sulje HTML-asetusikkuna nähdäksesi tuloksen. Säädä tarvittaessa HTML-ikkunan kokoa ja korkeutta muokkaajan työkaluilla.

Noudata näitä vaiheita, kun olet kirjautuneena WIX ADI:hin

 1. Napsauta yläreunan työkalurivillä Add.
 2. Valitse Apps.
 3. Valitse HTML Embed ja napsauta Add
 4. Valitse sivu ja napsauta Add to Page.
 5. Napsauta HTML Settings.
 6. Liitä HTTPS-koodi. (Löydät Sirvoyn varausmoottorin koodin Sirvoysta, täältä, kohdassa Asetukset -> Varausmoottori -> Kuinka asentaa.)
 7. Säädä tarvittaessa HTML-ikkunan leveyttä ja korkeutta HTML-asetustyökaluilla, ja napsauta Preview.
 8. Varausmoottorin pitäisi nyt näkyä sivulla.

Jos HTML-widget ei toimi, ongelma voi olla koodissa. Voit tarkistaa että koodi on oikea käyttämällä tätä sivustoa.

Huomaa: WIX-integroinnin yhteensopimattomuuden ja rajoitusten takia ainoa tuettu tapa tallentaa korttitiedot on Sirvoy Vault. Varausmoottorin vahvistussivu sijoitetaan myös sen sivun ulkopuolelle, jonne olet asentanut moottorin. Tämän lisäksi ominaisuus, jolla vieras ohjataan mukautetulle saapumissivulle varauksen suorittamisen jälkeen (data-target-confirmation-url), ei ole yhteensopiva WIX:n kanssa. Suosittelemme Sirvoyn Verkkosivurakentajaa, joka sisältyy Sirvoy Pro -versioon ja tukee kaikkia Sirvoyssa saatavilla olevia maksuratkaisuja.