On kolme eri tapaa lisätä hintoihisi veroja. Kahta ensimmäistä käytetään prosenttiveroihin, kun taas kolmatta käytetään kiinteisiin veroihin.

1. Lisämaksut

Käytä tätä vaihtoehtoa, jos haluat näyttää huoneen hinnan ilman veroja. Vero lisätään näytetyn hinnan päälle myöhemmin ja erikseen. Tätä asetusta käytetään tyypillisesti Yhdysvalloissa / Kanadassa. Useita lisämaksuja voidaan käyttää huonetyyppiä tai lisävalintaa kohti. Voit lisätä ne kohdassa Asetukset -> Maksut & laskutus -> Lisämaksut.

Lisämaksut lisätään automaattisesti huonetyyppeihin ja lisävalintoihin, joten jos et halua että lisämaksua sovelletaan tiettyyn huoneeseen tai lisävalintaan, voit valita tämän valintaruudun kyseisen huonetyypin tai lisävalinnan asetuksista.

Esimerkki: jos hinta on 50€ ja lisämaksu on 20%, varausmoottorissa huonetyypin hinta on 50€. Mutta kokonaissumma on 60€, koska 20% (tässä tapauksessa 10€) lisätään hintaan.

2. Verot sisältyvät hintaan

Käytä tätä vaihtoehtoa, jos haluat, että vero sisältyy näytettyyn huonehintaan. Tätä käytetään yleensä Euroopassa. Vain yhtä veroa voidaan käyttää huonetyyppiä tai lisävalintaa kohti. Voit lisätä ne kohdassa Asetukset -> Maksut & laskutus -> Verot.

Siirry sitten huonetyyppiin / lisävalintaan ja valitse vero avattavasta valikosta.

Esimerkki: jos hinta on 50€ ja vero on 20%, varausmoottorissa huonetyypin hinta on 50€. Kokonaissumma on myös 50€, koska 20% sisältyy jo hintaan (mikä tarkoittaa, että 50€ ovat tosiasiassa 120%).

Huomaa: Kohdassa Veroasetukset voit määrittää oletusverokannat, joita käytetään uusien huoneiden ja lisämaksujen yhteydessä tai lisättäessä muita kohteita (kuten laskujen mukautettuja lisärivejä). Voit edelleen valita eri verokannat manuaalisesti.

3. Lisävalinnat

Käytä tätä vaihtoehtoa, jos sinulla on kiinteä summa, joka on lisättävä verona – joko maksuna yötä tai henkilöä kohti tai kertaluonteisena maksuna. Voit lisätä sen kohdassa Asetukset -> Lisävalinnat.