1. Siirry kohtaan Asetukset -> Hinnoittelu -> Pidempiaikaisten majoitusten alennukset.
  2. Alennukset voidaan asettaa kokonaisiksi viikoiksi tai kuukausiksi tai mukautetulle päivien aikavälille, esimerkiksi 3-5 päivälle.
  3. Määritä alennus jokaiselle huonetyypille.

Huomaa: Viikoittaiset ja kuukausittaiset hinnat koskevat vain 7 tai 30 yön kerrannaisia. Kaikki oleskeluajat, jotka eivät ole jaollisia 7:llä (tai 30:llä), palautetaan perushintaasi, joka löytyy kohdasta Asetukset -> Majoitukset.

Esimerkki: Perushintasi yöltä on 120 euroa ja viikkohintasi on 700 euroa (keskimäärin 100 euroa/yö). Vieras varaa yhdeksän yötä; perushintaa 120 euroa/yö sovelletaan, koska 9 ei ole jaollinen seitsemällä.

Jos haluat 100 euron yökohtaisen hinnan olevan voimassa 7 yölle tai useammalle yölle, vaikka öiden määrä ei olisi jaollinen 7:llä, lisää 100 euron ”mukautettu yöhinta” tälle pidemmälle ajanjaksolle.

Huomaa: Pidempiaikaisten majoitusten alennukset eivät sisälly varauskanavien päivityksiin (Booking.com, Expedia jne.). Hinnat asetetaan yksittäisille päivämäärille, kun päivitykset lähetetään kanaville. Varauskanava laskee yhteen varattujen päivämäärien kokonaishinnan.