Jotkut jakelukanavat tarjoavat virtuaalisia luottokortteja, useimmiten silloin kun vieras on jo suorittanut maksun kanavalle. Virtuaalikortilta voidaan veloittaa vain rajoitettu summa rajoitetun ajan aikana.

Suosittelemme että aktivoit Sirvoy-holvi-toiminnon, mikä mahdollistaa kyseisten varausten virtuaalikorttien automaattisen tallentamisen. Kortteja tulisi veloittaa uloskirjautumisen yhteydessä (lukuun ottamatta kortteja jotka tulevat Booking.comilta, joka sallii virtuaalikorttien veloittamisen sisäänkirjautumisen yhteydessä tai aikaisemmin, jos varauksen maksua ei palauteta).

Suosittelemme Stripe-maksuratkaisua virtuaalikorttien veloittamiseen. Virtuaalikorttien luonteesta johtuen niitä ei voida tallentaa automaattisesti Stripeen, mutta integraatiomme tämän maksuratkaisun kanssa mahdollistaa virtuaalikorttitietojen noutamisen suoraan Sirvoyn tallennustoiminnosta.

Lue lisää Stripe-asetuksista, jotka on tehtävä virtuaalikorttien veloittamiseksi, täältä.

Jos virtuaalisen kortin summa ei vastaa todellista varausarvoa, pyydä kanavalta lisätietoja tästä, koska jotkut niistä vähentävät summasta välityspalkkiot, verot ja alennukset.

Booking.com

Booking.com käyttää virtuaalikortteja vain tietyissä maissa. Tarkista Booking.comin tuelta tai tilivastaavalta, onko se saatavilla maassasi. Booking.com-tililläsi voit valita, haluatko hyväksyä vaihtoehtoiset maksutavat. Jos valitset “Kyllä”, vieraat voivat tehdä varauksia myös antamatta korttitietojaan. Kaikissa tapauksissa, joissa vieras suorittaa maksun suoraan Booking.comille, saat virtuaalisen kortin Booking.comilta.

Huomaa: Kun veloitat virtuaalikorttia, Stripe saattaa lähettää ilmoituksen vieraalle. Koska Booking.com saattaa soveltaa alennuksia, tässä ilmoituksessa oleva summa voi olla suurempi kuin vieraan todellisuudessa maksama summa, mikä saattaa aiheuttaa sekaannusta. Voit asettaa tällaiset ilmoitukset pois päältä Stripessä, mutta huomaa, että ne ovat silloin pois päältä myös tavallisilla luottokorteilla maksettaessa.

Expedia

Voit päättää, haluatko antaa asiakkaalle mahdollisuuden maksaa hotellilla (Hotel Collect) vai jo varausta tehdessään (Expedia Collect). Tätä kutsutaan nimellä Expedia Traveler Preference (ETP). Jos vieras valitsee maksun suorittamisen Expedian verkkosivustolla (Expedia Collect), saat virtuaalisen kortin Expedialta. Huomaa, että virtuaalikortti ei sisällä välityspalkkiota ja että Sirvoyn varauksen loppusumma vastaa virtuaalikortin arvoa.

Agoda

Agoda tarjoaa erilaisia maksutapoja ja valinnastasi riippuen, virtuaalikortti sisällytetään Sirvoylle lähetettyihin varauksiin. Agodan virtuaalikortteja, jotka alkavat etuliitteellä 553397, ei voida veloittaa Stripellä, vaan niitä on veloitettava toisella tavalla.