Virtuaalisia luottokortteja voidaan veloittaa Stripe-integraatiomme kautta. On kuitenkin joitain seikkoja, jotka on otettava huomioon.

Aktivoidaksesi mahdollisuuden veloittaa virtuaalikortteja Stripellä, ota yhteyttä Stripeen täältä https://support.stripe.com/email ja pyydä heitä muuttamaan MCC-koodisi olemaan 7011.

Booking.com ja Expedia

Stripe ei automaattisesti hyväksy Booking.comin ja Expedian virtuaalikorttia niiden luonteen vuoksi, eikä niitä siksi myöskään tallenneta automaattisesti.

Ne voidaan kuitenkin tallentaa automaattisesti Sirvoy-holvi-toiminnon avulla. Kun tulee aika jolloin jakelukanava mahdollistaa virtuaalikortin veloittamisen, voit välittää sen Stripe-integraatioon ja veloittaa sitä välittömästi. (Veloita korttia -painike)

Agoda

Agodan virtuaalikortit hyväksytään ja tallennetaan automaattisesti Stripe-integraatioon. Suosittelemme kuitenkin myös Sirvoy-holvin käyttöä varavaihtoehtona.

Olemme havainneet, että etuliitteellä 553397 alkavia Agoda-kortteja ei voida tallentaa tai veloittaa Stripellä. Jos kohtaat tämän ongelman, ota yhteyttä Agodaan vaihtoehtoisen maksuratkaisun löytämiseksi.

Jos aktivoit toiminnon Sirvoy-holvi, myös kortteja joilla on tämä etuliite voidaan tallentaa ja voit käyttää vaihtoehtoista maksuratkaisua niiden veloittamiseksi.

Katso aiheeseen liittyviä artikkeleita saadaksesi lisätietoja eri kanavien virtuaalisista luottokorteista.