Sirvoy voi olla yhteydessä Citybreakiin ja kaikkiin Visitgroupin yhteistyökumppaneihin (STF, Gotland Promotion, Destination Österlen AB jne .) ja hakea varauksia ja päivittää automaattisesti huoneiden saatavuuden ja hinnat. Tämä yhteys edellyttää, että sinulla on sopimus Citybreakin tai jonkin sen yhteistyökumppanin kanssa.

Vinkki: Tukitiimimme voi opastaa sinua tämän yhteyden asettamisessa. Olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä live-chatin kautta.

Ennen kuin aloitat:

 • Ota yhteyttä Citybreak-kumppaniin ja kerro, että haluat muodostaa yhteyden Sirvoyhin. He määrittävät huonetyypit ja hintasuunnitelmat BookVisit-alustalla ja aktivoivat yhteyden.
 • Citybreak-kumppani antaa sinulle BookVisit-tunnuksen.
 • Yksikköhinta on lisättävä BookVisitissä kuhunkin uuteen hintasuunnitelmaan ennen kartoitusta. Tuetut hintasuunnitelmat ovat: 
  • Yksikköhinta (BookVisit) – ”Kiinteä hinta – henkilöiden lukumäärästä riippumaton” (Sirvoy)
  • Hinta per vieras (BookVisit) – ”Joustava hinta – riippuu henkilömäärästä (Sirvoy)”.
  • Hinta per yksikkö + lisähinta per vieras (BookVisit) – ”Kiinteä hinta – henkilömäärästä riippumatta” (Sirvoy). Huomaa, että ”lisähinta per vieras” näkyy ja sitä hallinnoidaan vain BookVisitissä.

Tärkeää: Citybreak-kumppanin kautta ennen yhteysprosessin aloittamista vastaanotettuja varauksia ei haeta ja rekisteröidä automaattisesti Sirvoyhin. Ne on tuotava manuaalisesti Sirvoyhin, mieluiten ennen yhteyden muodostamista. Jos sinulla on suuri määrä tällaisia varauksia, autamme sinua mielellämme tuonnissa. Katso ohjeet tästä artikkelista. Yhteyden muodostamisen aikana tehtyjen varausten automaattinen tuonti on mahdollista, kun huonetyyppiyhdistys on valmis.

Tärkeää: Jos olet siirtymässä Citybreak Easy Accessista BookVisitiin, kaikki Sirvoyn varaukset, jotka on tehty Easy Accessin kautta ennen siirtymistä, on käsiteltävä manuaalisesti, jos vieras on muuttanut niitä.

Yhdistä Sirvoy- ja Citybreak-kumppanuustilisi:

 1. Siirry kohtaan Asetukset -> Jakelukanavat -> BookVisit ja napsauta ”Yhdistä”. 
 2. Syötä BookVisit tunnuksesi ja napsauta ”Tallenna”. Yhteytesi tarkistetaan nyt, ja otamme sinuun yhteyttä, kun sinun on aika yhdistää huonetyyppisi.
 3. Sirvoyssa, yhdistä Sirvoyn huonetyypit vastaaviin BookVisit-huonetyyppeihin/hinnoittelusuunnitelmiin viimeistelläksesi yhteyden.
  Huomaa: 
  • Jos sinulla on useita hintasuunnitelmia samalle huonetyypille BookVisitissä (esim. aamiainen sisältyy hintaan, ei-peruutettava, viikonloppuhinta), sinun on luotava aliashuonetyypit Sirvoyssa eri hintoja varten.
  • Jos käytät johdettua hinnoittelusuunnitelmaa, sitä ei voi yhdistää Sirvoyssa, vaan se on käsiteltävä BookVisitissä.
 4. Jos olet vastaanottanut varauksia BookVisitissä yhteysprosessin aikana, sinulla on nyt mahdollisuus tuoda ne Sirvoyhin tai jättää tuonti huomiotta.

Sirvoy- ja Citybreak-kumppanuustilisi ovat nyt yhteydessä toisiinsa!

Tästä lähtien Sirvoy hallinnoi BookVisit-tilisi hintoja, saatavuutta ja rajoituksia. Tee siksi kaikki tulevat päivitykset näihin tietoihin Sirvoyssa, koska ne ohittavat kyseiset asetukset BookVisitissä. 

Sirvoyssa tehdyt muutokset tulevat voimaan BookVisitissä muutamassa minuutissa. 

Ennen kuin lähdet:

 • Tarkista, että olet syöttänyt samat verot ja prosentuaaliset lisämaksut sekä BookVisitissä että Sirvoyssa.
 • Tarkista, että kunkin huonetyypin ”standardivuoteiden enimmäismäärä” BookVisitissä on sama kuin ”Vieraiden enimmäismäärä (sis. lisävuodepaikat)” Sirvoyssa.

Huomaa: 

 • Lisämaksut lisätään Sirvoyhin automaattisesti uusien varausten yhteydessä, mutta jos vieras tekee myöhemmin muutoksia lisämaksuihin, ne on päivitettävä Sirvoyssa manuaalisesti.
 • Vaikka tuplavaraukset ovat harvinaisia, sinun on oltava valppaana ratkaistaksesi ne nopeasti.
 • Harvinaisissa tapauksissa jakelukanavilta vastaanotetut varaukset saatetaan jakaa eri huoneisiin.