Tietyt vanhentuneet tiedot varauksissa ja asetuksissa säilytetään tietyn ajan. Kun tiedot ovat vanhentuneet, tiedot poistetaan. Tämä vapauttaa resursseja ajankohtaisempiin ja olennaisiin tietoihin ja auttaa myös suojaamaan asiakkaasi henkilötietoja ja noudattamaan tietosuojalakeja, kuten Euroopan GDPR-asetusta.

Alla oleva luettelo näyttää, mitkä tiedot poistetaan automaattisesti ja kuinka pitkän ajan kuluttua:

  • Varauksista lähetettyjen tekstiviestien (SMS) sisältö poistetaan 12 kuukauden kuluttua uloskirjautumispäivästä. Varaushistorialokissa näkyy kuitenkin edelleen vastaanottajan puhelinnumero ja tekstiviestin lähettämisen ajankohta.
  • Varauksista lähetettyjen sähköpostien sisältö poistetaan 12 kuukauden kuluttua uloskirjautumispäivästä. Varaushistorialokissa näkyy kuitenkin edelleen sähköpostiosoite ja sähköpostin lähettämisen ajankohtina.
  • Varauksiin ladatut tiedostot poistetaan 12 kuukauden kuluttua uloskirjautumispäivästä. Varaushistorialokissa näkyy automaattisesti poistettujen tiedostojen nimi.
  • Varausten hälytykset poistetaan kolmen kuukauden kuluttua niiden voimassaolopäivän päättymisestä.
  • Kaikki asetukset, jotka ovat vanhentuneet ja jotka eivät enää ole voimassa, poistetaan 18 kuukauden kuluttua päättymispäivästä. Tähän sisältyvät asetukset, kuten sisäänkirjautumisen, uloskirjautumisen ja/tai oleskelun rajoitukset, varattavien päivien rajoitukset, sesonkihinnat, tilapäiset hinnanmuutokset, pidempiaikaisten oleskelun alennukset sekä alennus- ja sopimuskoodit.
  • Historia, joka voidaan nähdä Hinnat-välilehden alla, rajoittuu 18 kuukauteen.