Sirvoy on saatavana kahtena versiona:

Starter

Tämä versio sisältää kaikki olennaiset toiminnot, niin kauan kun sinulla ei ole tarvetta muodostaa yhteyttä jakelukanaviin. Sirvoy Starter on tehokas kiinteistönhallintajärjestelmä ja varausmoottori, joka seuraa ja hallinnoi kaikkia hotellivarauksiasi, vieraitasi, siivousta, hallintaa, verkkomaksuja, automaattisia tekstiviestejä ja sähköposteja jne.

Pro

Jos haluat muodostaa yhteyden jakelukanaviin, tämä versio on oikea valinta. Sirvoyssa on käytettävissä suorat yhteydet kaikkiin tärkeimpiin varauskanaviin. Pro-versio tukee myös iCal-muotoa, mikä tarkoittaa, että voit muodostaa yhteyden kanaviin kuten Vrbo, FlipKey, jne. Jos haluat yhdistää sitäkin useampiin kanaviin, voit yhdistää kolmansien osapuolten kanavahallintaohjelmiin (SiteMinder).

Sen lisäksi voit Sirvoy Prossa kategorisoida huonetyyppisi ja luoda useita käyttäjätilejä sekä useita varausmoottoreita.

Sirvoy Pro -versio sisältää myös Sirvoy-holvi-toiminnon, turvallisen tavan tallentaa vieraiden luottokorttitiedot varauksen suorittamisen yhteydessä myöhempää veloitusta varten. Tämä on erityisen käytännöllistä, jos et käytä integroitua maksutapaa Sirvoyssa ja haluat veloittaa kortteja toisen palveluntarjoajan kautta.

Sirvoyn Verkkosivurakentaja löytyy ainoastaan Sirvoy Pro -versiosta. Tämän ominaisuuden avulla voit luoda majoituksellesi oman ammattimaisen verkkosivuston muutamassa minuutissa. Luotu verkkosivusto esittelee majoitustasi, on täysin responsiivinen ja mobiiliystävällinen ja antaa vieraille mahdollisuuden tehdä suoria varauksia.