Aliashuonetyyppien avulla voit luoda kopioita olemassa olevista huonetyypeistä. Aliashuonetyyppi jakaa saman ryhmän huoneita päähuonetyypin kanssa. Kun päähuonetyypin huoneita muutetaan tai varataan, myös aliashuonetyyppi päivitetään vastaavasti.

Tämä voi säästää paljon aikaa luotaessa uusia huonetyyppejä, jotka ovat samanlaisia kuin jo olemassa olevat. Esimerkiksi, jos haluat tarjota samat huoneet, sekä aamiaisella että ilman, voit luoda aliashuonetyypin. Päähuonetyypillä voi olla kuvaus ja hinta, joka ei sisällä aamiaista, kun taas aliashuonetyyppi voi sisältää aamiaisen.

Luo aliashuonetyyppi seuraavasti:

  1. Siirry kohtaan Asetukset -> Majoitus ja napsauta Lisää uusi.
  2. Anna uudelle huonetyypille nimi, joka on samanlainen kuin päähuonetyypin nimi, mutta joka kuvaa eron selvällä tavalla, esimerkiksi ”Kahden hengen huone aamiaisella”.
  3. Aseta Tämä on aliashuonetyyppi -asetus tilaan ON.
  4. Valitse minkä huonetyypin haluat kopioida (päähuonetyyppi).
  5. Suorita muut huonetyypin asetukset ja tallenna.

Kun muodostat yhteyden jakelukanavaan, saatat haluta asettaa samat huoneet saataviksi eri hinnoilla (aamiaisella / ilman aamiaista, viime hetken tarjoukset jne.). Voit silloin luoda aliashuonetyyppejä ennen huonetyyppien yhdistämistä. Jokainen alias edustaa erilaista hintaa.

Huomaa: Aliashuonetyypit eivät peri rajoituksia, jotka on luotu huonetyypeille, joihin ne on kytketty. Rajoitukset on asetettava jokaiselle yhteydessä käytetylle huonetyypille. Lue lisää jakelukanavayhteyksissä käytettävien huonetyyppien rajoitusten luomisesta täältä.