Hinnat-sivulla voit nopeasti ottaa prosentuaalisen muutoksen tai spot-hinnan käyttöön tietyille päivämäärille ja huonetyypeille. Tästä on hyötyä, jos haluat välttää sesonkihintojen luomista. Tässä näkymässä voit myös käyttää vaihtoehtoista ennalta määritettyä hintalistaa mille tahansa päivämäärälle, kaikille huonetyypeille kerralla.

  1. Napsauta Hinnat -sivulla huonetyypin hintaa tiettynä päivämääränä. Valitse näytetystä päivämääränvalitsimesta muut päivämäärät, joihin haluat soveltaa uutta hintaa.
  2. Valitse näytetyillä symboleilla, säädetäänkö hintaa prosenttimäärällä (”%”), ohitetaanko perushintaa uudella kiinteällä hinnalla (”$”) vai käytetäänkö olemassa olevaa vaihtoehtoista hintalistaa (Käytä listaa) valittuun huonetyyppiin. Huomaa, että kun hintoja muutetaan käyttämällä vaihtoehtoisia hintalistoja, niitä sovelletaan aina kaikkiin huonetyyppeihin valittuina päivämäärinä.
  3. Napsauta Tallenna.

Jos haluat muuttaa kaikkien huonetyyppien hintaa tiettynä päivämääränä, napsauta päivämäärää Hinnat -sivun yläreunassa. Valitse näytetystä päivämääränvalitsimesta muut päivämäärät, joihin haluat soveltaa uutta hintaa. Huomaa, että tässä tapauksessa voit muuttaa hintaa vain prosenttimäärällä (%) tai soveltaa olemassa olevaa vaihtoehtoista hintalistaa (Käytä listaa).

Tallennuksen jälkeen näet juuri sovelletun hinnan Hinnat -sivulla. Muutettu väri ja symboli ilmaisevat myös hinnan nousun tai laskun valitulle päivämäärälle ja huonetyypille.

Huomaa: Jos spot -hintaa on muutettu Hinnat-sivulla, kaikki perushinnat sekä muut sesonkihinnat/tilapäiset hinnat ohitetaan. Sen sijaan käytetään Hinnat-sivulla syötettyä hintaa. Lue lisää artikkelista Kuinka huonehinnat lasketaan kun käytössä on useita hinta -asetuksia.

Huomaa: Joustavassa hintamallissa hinta perustuu ”Vieraiden lukumäärään”, ei ”Vieraiden enimmäismäärään (sis. lisävuoteet)”.