Joitakin varausten ja asetusten vanhentuneita tietoja säilytetään tietyn ajan. Kun aika umpeutuu, tiedot poistetaan. Tämä vapauttaa resursseja ajankohtaisempiin ja olennaisiin tietoihin ja auttaa myös suojaamaan asiakkaasi henkilötietoja ja noudattamaan tietosuojalakeja, kuten Euroopan GDPR-asetusta.

Alla oleva luettelo näyttää, mitkä tiedot poistetaan automaattisesti ja kuinka pitkän ajan kuluttua:

  • Varauksista lähetettyjen tekstiviestien (SMS) sisältö poistetaan 12 kuukauden kuluttua uloskirjautumispäivästä. Varauksen historialokissa näkyvät kuitenkin edelleen vastaanottajan puhelinnumero ja tekstiviestin lähettämisen ajankohta.
  • Varauksista lähetettyjen sähköpostien sisältö poistetaan 12 kuukauden kuluttua uloskirjautumispäivästä. Varauksen historialokissa näkyvät kuitenkin edelleen sähköpostiosoite ja sähköpostin lähettämisen ajankohtina.
  • Varauksiin ladatut tiedostot poistetaan 12 kuukauden kuluttua uloskirjautumispäivästä. Varauksen historialokissa näkyy automaattisesti poistettujen tiedostojen nimi.
  • Varausten hälytykset poistetaan 6 kuukauden kuluttua niiden voimassaolopäivän päättymisestä.

  • Kaikki asetukset, jotka ovat vanhentuneet ja jotka eivät enää ole voimassa, poistetaan 18 kuukauden kuluttua päättymispäivästä. Tähän sisältyvät asetukset, kuten sisäänkirjautumisen, uloskirjautumisen ja/tai majoituksen rajoitukset, varattavien päivien rajoitukset, sesonkihinnat, tilapäiset hinnanmuutokset, pidempiaikaisten majoitusten alennukset sekä kuponkikoodit.
  • Historia, joka voidaan nähdä Hinnat-välilehden alla, rajoittuu 18 kuukauteen.