Tärkeää: Payer ja Payson ovat vanhoja ratkaisuja, eivätkä ne ole enää uusien käyttäjien käytettävissä. Suositeltava maksuratkaisumme, Stripe, on kaikkien käyttäjien käytettävissä.

Haluatko, että vieraasi voivat maksaa jäljellä olevan summan tai peruuttaa varauksensa suoraan verkkosivustosi kautta? Tai haluatko heidän vain tarkistaa varaustiedot? Voit käyttää Tarkastele varausta -toimintoa tähän tarkoitukseen.

  1. Aktivoi tämä toiminto siirtymällä kohtaan Asetukset -> Vierasportaali -> Salli vieraiden tarkastella varauksiaan ja napsauttaa Kuinka asentaa.
  2. Käytä näytettyä koodia asentaaksesi Tarkastele varausta -lomake verkkosivustollesi.
  3. Jos haluat linkittää itsenäiselle sivulle Tarkastele varaustasi -toiminolla, kopioi URL-osoite ja käytä sitä kohdassa jossa haluat linkittää. (Jos olet ottanut käyttöön Sirvoyn Verkkosivurakentajan, joka on saatavana Pro-versiossa, tämä osoite on sen sijaan sen avulla luodun verkkosivun URL-osoite, joka on käytettävissä tätä tarkoitusta varten.)

Voit pyytää vieraita maksamaan jäljellä olevan summan lähettämällä heille automaattisen sähköpostin, jossa on jäljellä oleva summa ja linkki Tarkastele varausta -toimintoon. Huomaa, että osittainen ennakkomaksu saattaa näkyä jäljellä olevan saldon sijaan, riippuen maksuasetuksistasi. Kaikkia online-maksutapojamme (Stripe, Payer, Paypal ja Payson) tuetaan Tarkista varausta -toiminnossa.