Haluatko, että vieraasi voivat maksaa jäljellä olevan summan tai peruuttaa varauksensa suoraan verkkosivustosi kautta? Tai haluatko heidän vain tarkistaa varaustiedot? Voit käyttää Tarkastele varausta -toimintoa tähän tarkoitukseen.

  1. Aktivoi tämä toiminto siirtymällä kohtaan Asetukset -> Tarkastele varausta -> Salli vieraiden tarkastella varauksiaan ja napsauttaa Kuinka asentaa.
  2. Käytä näytettyä koodia asentaaksesi Tarkastele varausta -lomake verkkosivustollesi.
  3. Jos haluat linkittää itsenäiselle sivulle Tarkastele varaustasi -toiminolla, kopioi URL-osoite ja käytä sitä kohdassa jossa haluat linkittää. (Jos olet ottanut käyttöön Sirvoyn Verkkosivurakentajan, joka on saatavana Pro-versiossa, tämä osoite on sen sijaan sen avulla luodun verkkosivun URL-osoite, joka on käytettävissä tätä tarkoitusta varten.)

Voit pyytää vieraita maksamaan jäljellä olevan summan lähettämällä heille automaattisen sähköpostin, jossa on jäljellä oleva summa ja linkki Tarkastele varausta -toimintoon. Huomaa, että osittainen ennakkomaksu saattaa näkyä jäljellä olevan saldon sijaan, riippuen maksuasetuksistasi. Kaikkia online-maksutapojamme (Stripe, Payer, Paypal ja Payson) tuetaan Tarkista varausta -toiminnossa.