Tietoja Sirvoysta Kuinka toimimme

Tietoja Sirvoysta Kuinka toimimme

Sirvoy aloitti toimintansa vuonna 2008 yksi visio mielessä. Markkinoiden tehokkaimman, käyttäjäystävällisimmän varausjärjestelmän luominen ja sen tarjoaminen edulliseen hintaan. Kymmenen vuoden jälkeen se on saavuttanut nämä tavoitteet ja paljon sen lisäksi. Se on täynnä monipuolisia työkaluja, jotka tarjoavat majoituspalvelujen tarjoajille kaiken, mitä he tarvitsevat liiketoiminnan tehokkaaseen johtamiseen. On myös sanottava, että Sirvoyn menestys johtuu suurelta osin jatkuvasta yhteistyöstä asiakkaiden kanssa, jotka ovat liittyneet aivoriihiimme ja mahdollistaneet Sirvoyn kehittymisen ohjelmistoksi, jota ei vain luotu hotellien omistajia varten, vaan heidän nimenomaisten tarpeiden mukaan.

Uskomme vakaasti, että juuri ihmiset ohjelmiston takana tekevät siitä erinomaisen, ja hotellin omistajien lisäksi meillä on loistava kehittäjätiimi, joka työskentelee väsymättömästi jatkaakseen järjestelmän kehitystä, parantaakseen toimivuutta ja varmistaakseen, että ohjelmisto pysyy teknologisen innovaatioiden kärjessä. Ymmärrämme, että asiakkaamme tarvitsevat toisinaan apua matkan varrella, ja siksi meillä on myös kymmeniä tukityöntekijöitä, jotka ovat kirjaimellisesti käytettävissä ympäri vuorokauden, valmiina tarjoamaan erinomaista tukea ja apua ilman lisäkustannuksia asiakkaillemme ja kaikilla tuetuilla kielillä .

Sirvoylla on nyt tuhansia käyttäjiä yli 100 maassa, jotka luottavat meidän kykyyn auttaa heitä kasvattamaan liiketoimintaansa ja huolehtimaan hotellin päivittäisestä toiminnasta. Aloittaminen on helppoa. Tilaa tänään 14 päivän ilmainen kokeiluversio ja koe kuinka voimme auttaa sinua hallinnoimaan kiinteistöäsi!