Sirvoyn varausjärjestelmän ja Sirvoyn verkkosivurakentajalla luotujen sivujen esteettömyyslausunto

Tämä on Sirvoy Ltd:n esteettömyysilmoitus.

Esteettömyyttä tukevat toimenpiteet

Sirvoy Ltd. ryhtyy seuraaviin toimenpiteisiin varmistaakseen Sirvoyn varausmoottorin ja Sirvoyn verkkosivurakentajalla luotujen sivujen saavutettavuuden:

 • Esteettömyys sisällytetään kaikkiin sisäisiin toimintaperiaatteisiimme.
 • Esteettömyys sisällytetään hankintakäytäntöihimme.
 • Esteettömyysvastaava ja/tai asiamies on nimetty.
 • Henkilöstöllemme tarjotaan jatkuvaa esteettömyyskoulutusta.

Vaatimustenmukaisuuden tila

Verkkosisällön saavutettavuusohjeissa (WCAG, Web Content Accessibility Guidelines) määritellään suunnittelijoille ja kehittäjille vaatimukset, joilla parannetaan vammaisten saavutettavuutta. Siinä määritellään kolme vaatimustenmukaisuuden tasoa: A-taso, AA-taso ja AAA-taso. Sirvoyn varausmoottori ja Sirvoyn verkkosivurakentajalla luodut sivut ovat osittain WCAG 2.1:n tason AA mukaisia. Osittain vaatimustenmukainen tarkoittaa, että jotkin sisällön osat eivät ole täysin saavutettavuusstandardin mukaisia.

Palaute

Otamme mielellämme vastaan palautetta Sirvoy varausmoottorin ja Sirvoyn verkkosivurakentajalla luotujen sivujen saavutettavuudesta. Kerro meille, jos kohtaat esteettömyysesteitä näissä kahdessa palvelussa.

Ota yhteyttä:

 • Puhelin: Suomi +358 75325 8078 tai maailmanlaajuisiin numeroihimme 
 • Sähköposti: support@sirvoy.com
 • Postiosoite: Sirvoy Ltd. 13 Upper Baggot Street, Dublin, Irlanti
 • Twitter: @sirvoyfrontdesk

Pyrimme vastaamaan palautteeseen viiden työpäivän kuluessa.

Yhteensopivuus selainten ja avustavan teknologian kanssa

Sirvoyn varausmoottori ja Sirvoy verkkosivurakentaja on suunniteltu yhteensopiviksi kahden viimeisimmän yleisimmän selainversion kanssa (Chrome, Edge, Firefox, Safari, Opera, Chrome for Android, Safari iOS ja Samsung Internet).

Tekniset tiedot

Sirvoyn varausmoottorin ja Sirvoyn verkkosivurakentajan saavutettavuus perustuu seuraaviin teknologioihin, jotka toimivat tietyn selainyhdistelmän ja tietokoneellesi asennettujen avustavien teknologioiden tai lisäosien kanssa:

 • HTML
 • WAI-ARIA
 • CSS
 • JavaScript

Näiden tekniikoiden avulla varmistetaan, että ne ovat käytettävien esteettömyysstandardien mukaisia.

Rajoitukset ja vaihtoehdot

Vaikka pyrimme parhaan kykymme mukaan varmistamaan esteettömyyden Sirvoyn varausmoottorissa ja Sirvoyn verkkosivurakentajan avulla luoduilla sivuilla, joitakin rajoituksia voi olla. Seuraavassa esitetään joitakin tunnettuja rajoituksia ja mahdollisia ratkaisuja. Ota meihin yhteyttä, jos havaitset ongelman, jota ei ole lueteltu.

Tunnetut rajoitukset:

 1. Kuvagalleria-toiminto: Näppäimistön navigointi ei ehkä toimi odotetulla tavalla, koska kuvagalleria perustuu kolmannen osapuolen komponenttiin. Teemme yhteistyötä kolmannen osapuolen toimittajan kanssa tämän ongelman ratkaisemiseksi. Voit vapaasti raportoida ongelmista ja ehdottaa odotettuja käyttäytymismalleja.
 2. Kuvagalleria-toiminto: Kuvissa ei välttämättä ole tekstivaihtoehtoja, koska emme tällä hetkellä vaadi hotelleja tarjoamaan niitä. Työskentelemme parhaillaan ratkaisujen parissa tämän ominaisuuden parantamiseksi.

Arviointimenetelmä

Sirvoy Ltd. arvioi Sirvoyn varausmoottorin ja Sirvoyn verkkosivurakentajalla luotujen sivustojen saavutettavuuden näillä menetelmillä:

 • Itsearviointi
 • Ulkoinen arviointi

Tämän saavutettavuusselvityksen virallinen hyväksyminen

Tämän esteettömyyslausuman on hyväksynyt:

Sirvoyn Tuoteosasto, Sirvoy Ltd.