Tässä lyhyessä artikkelissa kerrotaan, mitä voit tehdä, jos haluat ohjata vieraasi toiselle, mukautetulle, saapumissivulle varauksen suorittamisen ja, asetuksistasi riippuen, maksun käsittelyn jälkeen.

Yleensä voit luoda upotetun varausmoottorin HTML-koodin ja lisätä sen verkkosivustollesi. Voit tehdä sen siirtymällä kohtaan Asetukset -> Varausmoottori -> Hallitse varausmoottoreita -> Kuinka asentaa ja valita Upotettuna omalle sivustollesi (JavaScript). Koodi näyttä tältä:

Voit käyttää yllä olevaa komentosarjaa sijoittamalla sen verkkosivustosi varaussivulle (esim. https://esimerkki.fi/varaa-nyt ).

Oletetaan kuitenkin, että varauksen tai maksun käsittelyn jälkeen haluat vieraidesi saapuvan mukautetulle sivulle, kuten https://esimerkki.fi/kiitos-varauksestasi. Tässä tapauksessa voit muokata yllä olevaa koodia sisällyttämällä kohde-URL-osoitteen (mukautetun saapumissivusi) seuraavan esimerkin mukaisesti:

Tällä tavalla vierailijasi ohjataan automaattisesti tälle sivulle aina, kun varaus suoritetaan muokatun koodin sisältävän upotetun varausmoottorin kautta.

Huomaa: Mukautetun saapumissivun on sisällettävä Sirvoyn varausmoottori. Jos varausmoottoria ei ole saapumissivulla, varaavat asiakkaat eivät saa vahvistusta varauksensa suorittamisesta ja joissakin olosuhteissa varausta ei mahdollisesti edes luoda.