Tässä lyhyessä artikkelissa kerrotaan, mitä voit tehdä, jos haluat ohjata vieraasi toiselle, mukautetulle, saapumissivulle varauksen suorittamisen ja, asetuksistasi riippuen, maksun käsittelyn jälkeen.

Yleensä voit luoda upotetun varausmoottorin HTML-koodin ja lisätä sen verkkosivustollesi. Voit tehdä sen siirtymällä kohtaan Asetukset -> Varausmoottori -> Hallitse varausmoottoreita -> Kuinka asentaa ja valita Upotettuna omalle sivustollesi (JavaScript). Koodi näyttä tältä:

<script src="https://secured.sirvoy.com/widget/sirvoy.js" async="" data-form-id="your-form-id-here"></script>

Voit käyttää yllä olevaa komentosarjaa sijoittamalla sen verkkosivustosi varaussivulle (esim. https://esimerkki.fi/varaa-nyt ).

Oletetaan kuitenkin, että varauksen tai maksun käsittelyn jälkeen haluat vieraidesi saapuvan mukautetulle sivulle, kuten https://esimerkki.fi/kiitos-varauksestasi. Tässä tapauksessa yllä olevaa koodia on muutettava, niin että se sisältää kohde-URL-osoitteen (mukautetun saapumissivusi). Tämä voidaan tehdä siirtymällä yllä mainitulle Kuinka asentaa -sivulle. Tarvittavan koodin luominen:

  1. Valitse ”Upota omalle verkkosivustollesi (JavaScript)”.
  2. Napsauta Lisäasetukset.
  3. Lisää Mukautetun saapumissivun URL -kenttään saapumissivun osoitteen, jolle haluat vieraidesi saapuvan varauksen suorittamisen jälkeen.
  4. Kopioi tämä koodi -kohdan koodi muuttuu automaattisesti ja sisältää nyt valitsemasi kohteen URL-osoitteen.

Tämä koodi voidaan nyt sijoittaa sivulle jolla haluat varausmoottorin näkyvän. Tällä tavalla vierailijasi ohjataan automaattisesti tälle sivulle aina, kun varaus suoritetaan muokatun koodin sisältävän upotetun varausmoottorin kautta.

Huomaa: Suosittelemme, että mukautettu saapumissivu sisältää Sirvoyn varausmoottorin, jonka avulla vieras pääsee vahvistussivulle (mukaan lukien tiedot, kuten lisätty luottokortti, maksettu summa jne.).