Tarpeistasi riippuen on useita tapoja määrittää varausmoottori esitäytetyillä arvoilla, kuten päivämäärät, aikuisten lukumäärä, kieli, kategoria, jne. Myös laajemmat integraatiot ovat mahdollisia. Katso joitain ehdotuksia alla.

Määritä esitäytetyt arvot vieraille, jotka varaavat verkkosivustollasi

Joskus haluat ehkä määrittää esitäytetyt arvot verkkosivustollasi varaaville vieraille. Nämä sisältyvät Sirvoyssa luotuun koodiin, joten voit esimerkiksi näyttää varausmoottorisi verkkosivustosi yhdellä sivulla esitäytetyllä kategorialla tai huoneella ja jollakin toisella sivulla toisten arvojen kanssa. Tai, erityisen tapahtuman sivulla esitäytetyillä päivämäärillä.

 1. Siirry kohtaan: Asetukset -> Varausmoottori -> Kuinka asentaa .
 2. Napsauta Lisäasetukset.
 3. Lisää valitsemasi parametrit. Sisäänkirjautumis- ja uloskirjautumispäivämäärän lisääminen näyttää lisää vaihtoehtoja, mukaan lukien mihin vaiheeseen varausprosessia asiakkaan tulisi saapua.
 4. Jokainen valinta käynnistää varausmoottorin esikatselun (katso sivun alaosaa) päivityksen, josta näet, miltä se näyttäisi omassa varausmoottorissasi.
 5. Kun olet valmis, voit kopioida koodin ”Kopioi tämä koodi” -kentästä lisätäksesi sen verkkosivustollesi. Koodi sisältää nyt valitut esitäytetyt arvot. Näitä vaihtoehtoja ei ole tallennettu Sirvoyssa, joten voit luoda niin monta koodia kuin haluat ja asentaa ne eri sivuille, niin että voit halutessasi näyttää eri arvoja verkkosivustosi eri sivuilla.

Linkittäminen varausmoottoriin valmiiksi täytetyillä päivämäärillä jne.

Tätä vaihtoehtoa käyttäen voit mukauttaa varausmoottoria, jonka olet jo asentanut verkkosivustollesi. Tämä voi olla hyödyllistä, jos haluat linkittää tai uudelleenohjata varausmoottoriin ennalta valituilla parametreillä, kuten päivämäärät, aikuisten lukumäärä, kieli, kategoria (sijainti) jne. Tästä voi olla hyötyä esimerkiksi sähköpostikampanjoissa.

 1. Siirry kohtaan Asetukset -> Varausmoottori -> Kuinka asentaa .
 2. Napsauta Lisäasetukset.
 3. Lisää valitsemasi parametrit. Sisäänkirjautumis- ja uloskirjautumispäivämäärän lisääminen näyttää lisää vaihtoehtoja, mukaan lukien mihin vaiheeseen varausprosessia asiakkaan tulisi saapua.
 4. Jokainen valinta käynnistää varausmoottorin esikatselun (katso sivun alaosaa) päivityksen, josta näet, miltä se näyttäisi omassa varausmoottorissasi.
 5. Kirjoita Osoite upotetulla varausmoottorilla – räätälöidyn URL-osoitteen luominen -kenttään sen sivun URL-osoite, johon varausmoottori on asennettu.
 6. Mukautettu URL -kenttä ilmestyy nyt ja siinä näkyvä URL-osoite muuttuu automaattisesti lisättyjen parametrien mukaan. Tätä voidaan nyt käyttää sähköpostissa, linkissä tai mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, silloin kun haluat ohjata vieraita varausmoottoriin jossa on tietyt esitäytetyt parametrit.

Huomaa: Mukautetut URL-linkit voidaan yhdistää esitäytetyillä arvoilla luodun asennuskoodin kanssa  (katso osiota yllä). Huomaa, että URL-parametrit ovat tärkeysjärjestyksessä etusijalla, jos ne yhdistetään koodissa asetettuihin arvoihin. Koodia käyttävien esitäytettyjen arvojen ja URL-osoitteen esitäytettyjen arvojen yhdistelmä muodostaa vieraalle näkyvät arvot.

Huomaa:

 • Nämä ohjeet toimivat myös, jos asennat varausmoottorin WordPress-lisäosalla tai Verkkosivurakentajaa käyttäen.
 • Kategorian parametria voidaan käyttää ohjaamaan vieraasi tiettyyn huonetyyppijoukkoon. Tästä voi olla hyötyä, jos hallinnoit useita maantieteellisiä sijainteja.
 • Yksikön esivalinta edellyttää, että ”Anna vieraiden valita yksikkö” -asetukseksi on asetettu olemaan ”Pakollinen” varausmoottorin asetuksissa.
 • Huomaa, että tämä toiminto ei rajoita vierasta muuttamaan hakuparametreja myöhemmin.

Muita laajennettuja käyttötapoja, esim. Luo mukautettu hakupalkki ja linkki Sirvoy-varausmoottoreihin

Jos sinulla on ongelmia verkkosivustosi tarjoajan kanssa, löydät Lisäasetukset -kohdasta vaihtoehdon Ongelmia? Käytä vaihtoehtoista syntaksia, jota voidaan käyttää näissä tapauksissa. (Napsauta valintaruutua.)

Tämä näyttä vaihtoehtoisen syntaksin, jota voidaan käyttää muissa laajemmissa integraatioissa, esimerkiksi kun useita varausmoottoreita yhdistetään yhdeksi. Huomaa, että tämä vaatii jonkin verran tietoa verkkokehityksestä. Verkkokehittäjäsi voi käyttää ”Kopioi tämä koodi” -kentässä olevaa esimerkkiä, joka päivitetään koodilla, jolla varausmoottori sisällytetään dynaamisesti Javascriptiin. Tätä käytettäessä tuetaan myös kaikkia samoja ominaisuuksia, joita tuetaan kun pelkkää koodia käytetään. URL-osoitteiden parametrit ovat tärkeysjärjestyksessä etusijalla myös tässä tapauksessa, kuten yllä on kuvattu.

Voit esimerkiksi luoda oman mukautetun hakupalkin (varausmoottorin) ja linkittää yhteen tai useampaan Sirvoy-varausmoottoriin. Tai jos hallinnoit useita majoituskohteita samalta sivustolta ja haluat vieraiden valitsevan ensin haluamasi majoituskohteen, päivämäärät ja muuta, ennen hakutulosta Sirvoy-varausmoottorissa. Voit linkittää eri Sirvoy-moottoreihin, joita hallitaan samalla Sirvoy-tilillä, tai eri Sirvoy-tilien moottoreihin. Jos sinulla on esimerkkejä, joista luulet muiden hyötyvän, ota yhteyttä meihin ja voimme sisällyttää ne tänne!