Määrittämällä data-callbackin Sirvoyn lisäosan liittämisen yhteydessä voit seurata tapahtumia ja suorittaa omia mukautettuja komentosarjoja (katso esimerkki alla). Useimmissa skenaarioissa sinua kiinnostaa pelkkä booking_completed -tapahtuma.

Varauskulussa nämä tapahtumat käynnistetään:

 • page_code_required – käynnistyy varauskoodin syöttämiseksi tarkoitetulla lomakkeella, jos sellaista tarvitaan varausmoottorillesi.
 • page_search – käynnistyy, kun hakulomake näytetään. Lisätiedot: ”user_data” (arrivalDate, departureDate, totalAdults, category)
 • page_results – käynnistyy, kun hakutulokset näytetään. Lisätiedot: “user_data” (sama kuin page_search)
 • page_details – käynnistyy, kun vieraan tietoja koskeva syöttölomake näytetään. Lisätiedot: “user_data” (sama kuin page_search)
 • page_pending – käynnistyy ennen vahvistusvaihetta maksupalveluntarjoajalta palatessa tai jos et käytä maksupalveluntarjoajaa page_details-tapahtuman jälkeen. Lisätiedot: ”booking” (varauksen JSON-esitys)
 • page_confirmation – käynnistyy vahvistusvaiheessa maksupalveluntarjoajalta palatessa tai jos et käytä maksupalveluntarjoajaa page_details-tapahtuman jälkeen. Lisätiedot: ”booking” (varauksen JSON-esitys)
 • booking_completed – käynnistyy, kun varaus on lopullinen ja valmis vahvistussivulla. Tämä tapahtuma taataan vain kerran varausta kohden, mutta esimerkiksi page_confirmation tai page_pending -tapahtumia voi olla useita, jos vieras suorittaa valinnaisia maksuja – kun hänet ohjataan takaisin maksupalveluntarjoajalta, nämä tapahtumat käynnistyvät uudelleen. Lisätiedot: ”booking” (varauksen JSON-esitys)

Tarkastele varausta -toiminnon työnkulussa nämä tapahtumat käynnistetään:

 • page_review_search – käynnistyy, kun näytetään Tarkastele varausta -hakulomake.
 • page_review_booking – käynnistyy kun näytetään Tarkastele varausta -varaussivu. Lisätiedot: ”booking” (varauksen JSON-esitys)
 • page_review_pending – käynnistyy Tarkastele varausta -toiminnon kautta suoritetun valinnaisen maksun jälkeen, ja tämän tapahtuman jälkeen sivu näyttää Tarkastele varausta -lomakkeen uudelleen ja ”page_review_booking” -tapahtuma käynnistyy uudelleen. Lisätiedot: ”booking” (varauksen JSON-esitys)

Lisää mukautettu skripti sivullesi ja luo uusi koodi varausmoottorin asentamiseksi valitsemalla Asetukset -> Varausmoottori -> Asennus.

Napsauta Asennus -sivulla kohtaa Lisäasetukset ja syötä syöttökenttään Javascript -vastakutsutoiminto ”customEventHandler” alla olevaan esimerkin mukaisesti, tai sen toiminnon nimi, jota haluat kutsua. Kopioi koodi verkkosivustollesi kentästä Kopioi tämä koodi. Nyt toimintoasi kutsutaan jokaiselle vieraan varauksen aikana tekemässä vaiheessa.

Kun varaus on tehty tai se on aiemmin olemassa (viimeinen vaihe varausprosessissa tai tarkistusprosessissa), avaimen “booking” alla on lisätietoja, jotka ovat käytettävissä tapahtumassa kaikkien varaustietojen kanssa. Tästä artikkelista saat lisätietoja ”booking” -avaimen muodosta.

Alla on esimerkki, jota voidaan käyttää erilaisten saatavilla olevien tapahtumien ja niihin liittyvien tietojen tutkimiseen, mutta tämä esimerkki ei tee mitään muuta kuin tulostaa kaikki tapahtumat verkkokehittäjäkonsolissa. Jotta sitä voidaan käyttää todelliseen integraatioon, tarvitaan jonkin verran Javascript -tietoa.

  function customEventHandler(data) {
    console.log("Got Sirvoy custom JS event: " + data.event);
    console.dir(data);
  }

Huomaa: Tapahtumat gallery_init ja gallery_open käynnistetään myös, kun kuvagalleriaa käytetään tulossivulla. Katso lisätietoja tästä artikkelista.