Määrittämällä data-callbackin Sirvoyn lisäosan liittämisen yhteydessä voit seurata tapahtumia ja suorittaa omia mukautettuja komentosarjoja (katso esimerkki alla). Useimmissa skenaarioissa sinua kiinnostaa pelkkä booking_completed -tapahtuma.

Varauskulussa nämä tapahtumat käynnistetään:

  • page_code_required – käynnistyy varauskoodin syöttämiseksi tarkoitetulla lomakkeella, jos sellaista tarvitaan varausmoottorillesi.
  • page_search – käynnistyy, kun hakulomake näytetään. Lisätiedot: ”user_data” (arrivalDate, departureDate, totalAdults, category)
  • page_results – käynnistyy, kun hakutulokset näytetään. Lisätiedot: “user_data” (sama kuin page_search)
  • page_details – käynnistyy, kun vieraan tietoja koskeva syöttölomake näytetään. Lisätiedot: “user_data” (sama kuin page_search)
  • page_pending – käynnistyy ennen vahvistusvaihetta maksupalveluntarjoajalta palatessa tai jos et käytä maksupalveluntarjoajaa page_details-tapahtuman jälkeen. Lisätiedot: ”booking” (varauksen JSON-esitys)
  • page_confirmation – käynnistyy vahvistusvaiheessa maksupalveluntarjoajalta palatessa tai jos et käytä maksupalveluntarjoajaa page_details-tapahtuman jälkeen. Lisätiedot: ”booking” (varauksen JSON-esitys)
  • booking_completed – käynnistyy, kun varaus on lopullinen ja valmis vahvistussivulla. Tämä tapahtuma taataan vain kerran varausta kohden, mutta esimerkiksi page_confirmation tai page_pending -tapahtumia voi olla useita, jos vieras suorittaa valinnaisia maksuja – kun hänet ohjataan takaisin maksupalveluntarjoajalta, nämä tapahtumat käynnistyvät uudelleen. Lisätiedot: ”booking” (varauksen JSON-esitys)

Tarkastele varausta -toiminnon työnkulussa nämä tapahtumat käynnistetään:

  • page_review_search – käynnistyy, kun näytetään Tarkastele varausta -hakulomake.
  • page_review_booking – käynnistyy kun näytetään Tarkastele varausta -varaussivu. Lisätiedot: ”booking” (varauksen JSON-esitys)
  • page_review_pending – käynnistyy Tarkastele varausta -toiminnon kautta suoritetun valinnaisen maksun jälkeen, ja tämän tapahtuman jälkeen sivu näyttää Tarkastele varausta -lomakkeen uudelleen ja ”page_review_booking” -tapahtuma käynnistyy uudelleen. Lisätiedot: ”booking” (varauksen JSON-esitys)

Alla on esimerkki, jota voidaan käyttää erilaisten käytettävissä olevien tapahtumien ja niihin liittyvien tietojen tutkimiseen. Muista korvata ”data-form-id” omalla varausmoottoritunnuksellasi.

Huomaa: Tapahtumat gallery_init ja gallery_open käynnistetään myös, kun kuvagalleriaa käytetään tulossivulla. Katso lisätietoja tästä artikkelista.