Huomaa: Tämän artikkelin tiedot sisältävät kolmansien osapuolten järjestelmäkuvauksia, jotka voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Huomaa siksi, että jotkin tiedot voivat vanhentua, jos kolmas osapuoli tekee muutoksia.

Noudata näitä yksinkertaisia vaiheita lisätäksesi varausmoottoriin tapahtumaseurannan Facebook Pikselin avulla:

 1. Luo ensin Facebook Pikselisi tässä kuvatulla tavalla:
  Business Manager -tili:  https://www.facebook.com/business/help/314143995668266?id=1205376682832142
  Henkilökohtainen tili:  https://www.facebook.com/business/help/952192354843755?id=1205376682832142
 2. Siirry Sirvoy tililläsi kohtaan Asetukset -> Varausmoottori -> Hallitse varausmoottoreita ja napsauta Muokkaa. Syötä haluamasi pikselin tunnus kohtaan Facebook Pixel ID ja tallenna.
 3. Voit nyt seurata vieraiden käyttäytymistä Facebook Pikselin Tapahtumien hallinta -> Tietolähteet ja valitsemalla Sirvoy-varausmoottorissa käytetyn pikselin.

Voit seurata näitä tapahtumia varausprosessissa:

 • page_code_required – käynnistyy varauskoodin syöttämiseksi tarkoitetulla lomakkeella, jos sellaista tarvitaan varausmoottorillesi.
 • page_search – käynnistyy, kun hakulomake näytetään.
 • page_results – käynnistyy, kun hakutulokset näytetään.
 • page_details – käynnistyy, kun vieraan tietoja koskeva syöttölomake näytetään.
 • page_pending – käynnistyy ennen vahvistusvaihetta maksupalveluntarjoajalta palatessa tai jos et käytä maksupalveluntarjoajaa page_details-tapahtuman jälkeen.
 • page_confirmation – käynnistyy vahvistusvaiheessa maksupalveluntarjoajalta palatessa tai jos et käytä maksupalveluntarjoajaa page_details-tapahtuman jälkeen.
 • booking_completed – käynnistyy, kun varaus on lopullinen ja valmis vahvistussivulla. Tämä tapahtuma taataan vain kerran varausta kohden, mutta esimerkiksi page_confirmation tai page_pending -tapahtumia voi olla useita, jos vieras suorittaa valinnaisia maksuja – kun hänet ohjataan takaisin maksupalveluntarjoajalta, nämä tapahtumat käynnistyvät uudelleen.

Tarkastele varausta -toiminnossa nämä tapahtumat käynnistetään:

 • page_review_search – käynnistyy, kun näytetään Tarkastele varausta -hakulomake.
 • page_review_booking – käynnistyy kun näytetään Tarkastele varausta -varaussivu.
 • page_review_pending – käynnistyy Tarkastele varausta -toiminnon kautta suoritetun valinnaisen maksun jälkeen, ja tämän tapahtuman jälkeen sivu näyttää Tarkastele varausta -lomakkeen uudelleen ja ”page_review_booking” -tapahtuma käynnistyy uudelleen.

Huomaa: Tämä sisäänrakennettu tapahtumaseuranta seuraa vain ladattuja sivuja, jonka jälkeen sinun on käyttäjänä tulkittava, mitä sivulla tapahtui riippuen asetuksistasi jotka koskevat maksuja tai ennakkomaksuja ja valitsemastasi maksupalveluntarjoajasta. Jos haluat seurata konversioita, hyödyllisin seurattava tapahtuma on booking_completed, joka taataan käynnistyvän vain kerran varausvirtaa kohti.