Jos haluat asentaa varausmoottorin WordPressiin, sinun on ensin asennettava Sirvoy Booking Engine -lisäosan ja sen jälkeen lisättävä varausmoottori WordPress-sivullesi.

Sirvoy Booking Engine -lisäosan asentaminen

  1. Kirjaudu sisään WordPress-tilillesi, siirry kohtaan Lisäosat -> Lisää uusi, ja syötä hakupalkkiin Sirvoy. Kun olet saanut Sirvoy-tuloksen, napsauta asenna nyt.
  2. Asennuksen jälkeen painike muuttuu Aktivoi -vaihtoehdoksi, napsauta sitä uudelleen. Sirvoy-lisäosa on nyt lisätty lisäosaluetteloon, joka löytyy järjestelmänvalvojanäkymän vasemmasta valikosta.
  3. Etsi käytettävissä olevista lisäosista ”Sirvoy Booking Engine” -lisäosa ja napsauta Asetukset. (Sinun on annettava varausmoottorin tunnus.)
  4. Siirry Sirvoyn järjestelmässä kohtaan Asetukset -> Varausmoottori -> Hallitse varausmoottoreita -> Kuinka asentaa, välilehdellä Varausmoottori. Valitse Varausmoottorin tunnus käytettäväksi WordPress-lisäosassa ja kopioi näytetty tunnuskoodi.
  5. Palaa WordPressiin ja liitä kopioitu tunnus ”Booking Engine ID” -kenttään ja napsauta ”Tallenna”.

Moottorin lisääminen WordPress-sivulle

  1. Siirry WordPress-verkkosivulle, johon haluat asentaa moottorin, ja napsauta ylävalikossa kohtaa Muokkaa.
  2. Napsauta vasemmanpuoleisen palkin Vimpaimet -aluetta, päätä missä osiossa haluat näyttää moottorin ja napsauta sitä.
  3. Napsauta vaihtoehtoa Lisää vimpain, etsi ja valitse luettelosta Sirvoyn varausvimpain. Jos käytät useita vimpaimia, anna Sirvoy-vimpaimelle nimi sen tunnistamiseksi.
  4. Varausmoottorin pitäisi nyt näkyä valitsemassasi osassa.

Vinkki: Voit vaihtoehtoisesti kirjoittaa lyhyen koodin [sirvoy] sen sivun sivu- tai artikkelieditoriin, jolla haluat näyttää varausmoottorin. Jos haluat näyttää varausmoottorin tietyllä kielellä (ei automaattista tunnistusta käyttäen), käytä tätä muotoa: [sirvoy language="fi"].