Huomaa: Tämän artikkelin tiedot sisältävät kolmansien osapuolten järjestelmäkuvauksia, jotka voivat muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Huomioi siksi, että jotkin yksityiskohdat voivat olla vanhentuneita kolmannen osapuolen tekemien muutosten vuoksi.

Jos haluat asentaa varausmoottorin WordPressiin, sinun on ensin asennettava Sirvoy Booking Engine -lisäosa ja sen jälkeen lisättävä varausmoottori WordPress-sivullesi.

Sirvoy Booking Engine -lisäosan asentaminen

  1. Kirjaudu sisään WordPress-tilillesi, siirry kohtaan Lisäosat -> Lisää uusi, ja syötä hakupalkkiin Sirvoy. Napsauta Asenna nyt.
  2. Asennuksen jälkeen painike muuttuu Aktivoi -painikkeeksi. Jatka napsauttamalla tätä. Sirvoy-lisäosa on nyt lisätty asennettujen lisäosien luetteloon ja aktivoitu.

Varausmoottorin lisääminen WordPress-sivulle käyttämällä sivumuokkaajaa:

  1. Kirjaudu sisään Sirvoy-tilillesi osoitteessa https://secured.sirvoy.com
  2. Siirry kohtaan Asetukset -> Varausmoottori -> Hallitse varausmoottoreita -> Kuinka asentaa. Kun kyseessä Tarkastele varausta -toiminto: Asetukset -> Tarkastele varausta -> Kuinka asentaa.
  3. Valitse Käyttämällä lisäosaa WordPressissä (asennuskoodi)
  4. Kopioi näytetty asennuskoodi ja liitä se sivuille, joilla haluat näyttää varausmoottorin.

Varausmoottorin lisääminen WordPress-sivulle käyttämällä Lisää vimpain -valikkoa:

  1. Siirry WordPress-verkkosivulle, jolle haluat asentaa varausmoottorin, ja napsauta ylävalikossa kohtaa Muokkaa.
  2. Napsauta vasemman sarakkeen Lisäosat-aluetta. Jos useita osioita voidaan valita, napsauta osiota, jossa haluat moottorin näkyvän.
  3. Napsauta vaihtoehtoa Lisää vimpain, etsi ja valitse luettelosta Sirvoyn varausvimpain.
  4. Liitä Sirvoyssa näytetty asennuskoodi tekstialueelle. Paina Julkaise-painiketta ja lataa sivu uudelleen nähdäksesi tulokset.