Huomaa: Tämän artikkelin tiedot sisältävät kolmansien osapuolten järjestelmäkuvauksia, jotka voivat muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Huomioi siksi, että jotkin yksityiskohdat voivat olla vanhentuneita kolmannen osapuolen tekemien muutosten vuoksi.

Jos haluat asentaa varausmoottorin WordPressiin, sinun on ensin asennettava Sirvoy Booking Engine -lisäosan ja sen jälkeen lisättävä varausmoottori WordPress-sivullesi.

Sirvoy Booking Engine -lisäosan asentaminen

  1. Kirjaudu sisään WordPress-tilillesi, siirry kohtaan Lisäosat -> Lisää uusi, ja syötä hakupalkkiin Sirvoy. Kun olet saanut Sirvoy-tuloksen, napsauta asenna nyt.
  2. Asennuksen jälkeen painike muuttuu Aktivoi -vaihtoehdoksi, napsauta sitä uudelleen. Sirvoy-lisäosa on nyt lisätty lisäosaluetteloon, joka löytyy järjestelmänvalvojanäkymän vasemmasta valikosta.
  3. Etsi käytettävissä olevista lisäosista ”Sirvoy Booking Engine” -lisäosa ja napsauta Asetukset. (Sinun on annettava varausmoottorin tunnus.)
  4. Siirry Sirvoyn järjestelmässä kohtaan Asetukset -> Varausmoottori -> Hallitse varausmoottoreita -> Kuinka asentaa, välilehdellä Varausmoottori. Valitse Varausmoottorin tunnus käytettäväksi WordPress-lisäosassa ja kopioi näytetty tunnuskoodi.
  5. Palaa WordPressiin ja liitä kopioitu tunnus ”Booking Engine ID” -kenttään ja napsauta ”Tallenna”.

Moottorin lisääminen WordPress-sivulle

  1. Siirry WordPress-verkkosivulle, johon haluat asentaa moottorin, ja napsauta ylävalikossa kohtaa Muokkaa.
  2. Napsauta vasemmanpuoleisen palkin Vimpaimet -aluetta, päätä missä osiossa haluat näyttää moottorin ja napsauta sitä.
  3. Napsauta vaihtoehtoa Lisää vimpain, etsi ja valitse luettelosta Sirvoyn varausvimpain. Jos käytät useita vimpaimia, anna Sirvoy-vimpaimelle nimi sen tunnistamiseksi.
  4. Varausmoottorin pitäisi nyt näkyä valitsemassasi osassa.

Vinkki: Voit vaihtoehtoisesti kirjoittaa lyhyen koodin [sirvoy] sen sivun sivu- tai artikkelieditoriin, jolla haluat näyttää varausmoottorin. Jos haluat näyttää varausmoottorin tietyllä kielellä (ei automaattista tunnistusta käyttäen), käytä tätä muotoa: [sirvoy language="fi"].