Tärkeää: Tämä artikkeli käsittelee tapoja käyttää Sirvoyn varausmoottoria koodien kanssa. Nämä menetelmät ovat kehittyneitä ja vaativat tietoa verkkokehityksestä.

Varausmoottorin esitäytön ja esivalintojen lisäksi verkkokehittäjillä on entistä kehittyneempiä tapoja mukauttaa varausmoottoria vieraille.

Vaihtoehtoinen syntaksikoodi

Tarjoamme vaihtoehtoisen syntaksin, joka on joskus hyödyllinen, jos verkkosivuston tarjoajalla on ongelmia oletuskoodin kanssa. Se tukee kaikkia samoja ominaisuuksia kuin oletuskoodi, mutta tavallisessa javascriptissä joka voidaan integroida muun koodin kanssa.

Tämä vaihtoehtoinen syntaksi on arvokas työkalu verkkokehittäjille, jotka haluavat rakentaa oman koodinsa Sirvoyn varausmoottorin ympärille.

Vaihtoehtoisen syntaksin käyttäminen:

  1. Siirry kohtaan Asetukset -> Varausmoottori
  2. Napsauta kolmea pistettä haluamasi varausmoottorin kohdalla.
  3. Valitse avattavasta luettelosta ”Kuinka asentaa”.
  4. Kopioi vaihtoehtoinen syntaksi kohdassa Kopioi tämä koodi.

Esimerkkejä edistyneestä käytöstä

Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, mutta kaksi tosielämän esimerkkiä hotelliyrittäjiltä ovat:

  • Mukautetut hakupalkit, jotka linkittävät yhteen tai useampaan eri Sirvoyn varausmoottoriin.
  • Mukautetut käyttöliittymät useiden kiinteistöjen hallintaan yhdeltä verkkosivustolta, jonka avulla asiakkaat voivat valita kiinteistön ja muut tiedot ensin. Vasta sitten se hakee hakutulokset Sirvoyn varausmoottorista. Tämä ratkaisu voi linkittää useisiin Sirvoy-varausmoottoreihin samalta tililtä tai moottoreihin eri tileiltä.

Huomaa: Jos sinulla on esimerkkejä, joista muut hyötyisivät, ota meihin yhteyttä, niin voimme lisätä ne tänne!