Tässä lyhyessä artikkelissa kerrotaan, mitä voit tehdä, jos haluat ohjata vieraasi toiselle, mukautetulle, saapumissivulle varauksen suorittamisen ja, asetuksistasi riippuen, maksun käsittelyn jälkeen.

Luo verkkosivustollesi upotettavan varausmoottorin HTML-koodi.

  1. Siirry kohtaan Asetukset -> Varausmoottori.
  2. Napsauta kolmea pistettä haluamasi varausmoottorin kohdalla. 
  3. Valitse avattavasta luettelosta ”Kuinka asentaa”.
  4. Valitse ”Upota omalle verkkosivustollesi (JavaScript)”.

Koodi näyttä tältä:

<script src="https://secured.sirvoy.com/widget/sirvoy.js" async="" data-form-id="your-form-id-here"></script>

Voit käyttää yllä olevaa komentosarjaa sijoittamalla sen verkkosivustosi varaussivulle (esim. https://esimerkki.fi/varaa-nyt ).

Oletetaan kuitenkin, että varauksen tai maksun käsittelyn jälkeen haluat vieraidesi saapuvan mukautetulle sivulle, kuten https://esimerkki.fi/kiitos-varauksestasi. Tässä tapauksessa yllä olevaa koodia on muutettava, niin että se sisältää kohde-URL-osoitteen (mukautetun saapumissivusi). Tämä voidaan tehdä siirtymällä yllä mainitulle Kuinka asentaa -sivulle. Tarvittavan koodin luominen:

  1. Valitse ”Upota omalle verkkosivustollesi (JavaScript)”.
  2. Napsauta Lisäasetukset.
  3. Lisää Mukautetun saapumissivun URL -kenttään saapumissivun osoitteen, jolle haluat vieraidesi saapuvan varauksen suorittamisen jälkeen.
  4. Kopioi tämä koodi -kohdan koodi muuttuu automaattisesti ja sisältää nyt valitsemasi kohteen URL-osoitteen.

Tämä koodi voidaan nyt sijoittaa sivulle jolla haluat varausmoottorin näkyvän. Tällä tavalla vierailijasi ohjataan automaattisesti tälle sivulle aina, kun varaus suoritetaan muokatun koodin sisältävän upotetun varausmoottorin kautta.

Huomaa: Suosittelemme, että mukautettu saapumissivu sisältää Sirvoyn varausmoottorin, jonka avulla vieras pääsee vahvistussivulle (mukaan lukien tiedot, kuten varaukseen lisätty luottokortti, maksettu summa jne.).

Huomaa: Suosittelemme vain uudelleenohjaamista mukautetulle saapumissivulle, joka käyttää samaa verkkotunnusta. Muuten selaimet voivat estää uudelleenohjauksen tai pyytää käyttäjältä vahvistuksen. Suorita testi aina muutosten tekemisen jälkeen tekemällä varaus vieraana ja seuraamalla vieraan varauskulkua varmistaaksesi, että se toimii selaimissa, joita vieraasi todennäköisesti käyttävät.