Voit muokata suunnittelumallin kaikkia kohtia sekä poistaa elementtejä varausmoottorista. Tarvitset CSS-koodauksen perustietoja tämän ominaisuuden käyttämiseksi.

  1. Siirry kohtaan Asetukset -> Varausmoottori.
  2. Napsauta kolmea pistettä haluamasi varausmoottorin kohdalla.
  3. Valitse avattavasta luettelosta ”Muokkaa”.

Yleiskatsaus

CSS:n mukauttamisen helpottamiseksi olemme tarjonneet erityisiä luokkia merkintöjen yleiselle rakenteelle ja hierarkialle, pääasiassa yleisille elementeille, kuten `div` tai `span`, lisäkontekstin antamiseksi. Käytämme BEM (Block, Element, Modifier) -nimityskäytäntöä perustana.

BEM-perusrakenne

Name Description Example
.block { } .block represents the higher level of an abstraction or component. .page-results
.block__element { } .block__element represents a descendant of .block that helps form .block as a whole. .page-results__card-items
.block–modifier { } .block–modifier represents a different state or version of .block. .page-results__card-items–unit

Useimmissa tapauksissa tämän pitäisi riittää mukautetun CSS:n käyttämiseen. Emme suosittele, että käytät ID-valitsimia tai muita luokan valitsimia (esimerkiksi niitä, jotka alkavat js- tai sirvoy- ), koska niitä ei ole tarkoitettu muotoilutarkoituksiin ja ne saattavat muuttua.

Huomaa: Mukautettu CSS vaikuttaa vain varausmoottorin upotettuun versioon ja WordPress -laajennukseen. Se ei vaikuta varausmoottoriin Sirvoyn Verkkosivurakentajassa tai erillisellä sivulla.