Matkan syy -ominaisuuden avulla sinä tai vieraasi voivat määrittää varaukseen liittyvän matkan syyn. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä tilastoraporteissa, kuten Ruotsin tilastoviraston (SCB) raporteissa, ja myös palveluiden mukauttamisessa.

Kuinka asettaa matkan syy

Matkan syyn määrittämiseen on kolme tapaa:

  1. Varausmoottorit: Vieraat voivat valita matkan syyksi ”Työ” tai ”Vapaa-aika” tehdessään varauksen varausmoottorin kautta. Tämä asetus voi olla valinnainen, pakollinen tai piilotettu. Jos se on piilotettu tai valinnainen, mutta sitä ei ole valittu, varauksen oletusarvo on ”Ei valittu”. Voit muokata tätä asetusta siirtymällä kohtaan Asetukset -> Varausmoottori -> Muokkaa oletuskenttiä.
  2. Booking.com: Näissä varauksissa Sirvoy voi automaattisesti tunnistaa matkan syyksi joko ”Työ” tai ”Vapaa-aika”. Muiden jakelukanavien varauksissa tämä on kuitenkin oletusarvoisesti ”Ei valittu”.
  3. Varaustietosivu: Henkilökuntasi voi valita matkan syyn manuaalisesti varaustietosivulla. Vaihtoehtoja ovat ”Työ”, ”Vapaa-aika”, ”Konferenssi”, ”Ryhmä”, ”Muu” tai ”Ei valittu”.

 

Tarkoitus Valittavissa
Työ Varausmoottori ja varaustietosivu
Vapaa-aika Varausmoottori ja varaustietosivu
Konferenssi Varaustietosivu
Ryhmä Varaustietosivu
Ei valittu Varaustietosivu Tämä on oletusarvo, jos tietoa matkan syystä ei ole.
Muu Varaustietosivu Ei sisälly raportteihin tilastolaitoksille, kuten SCB:lle. Tarkoitettu henkilökunnan tai turvapaikanhakijoiden huoneille.