Sirvoy noudattaa parhaita käytäntöjä ja ilmoittaa sinulle, sekä asianomaisille viranomaisille, sovellettavan lain mukaisesti, turvapoikkeamista tai tietoturvaloukkauksista. On kuitenkin paljon, mitä sinä voit tehdä yrityksesi ja online-läsnäolosi turvaamiseksi.

Tietojenkalastelu

Ole varovainen, kun saat sähköpostiviestejä tai pikaviestejä, joissa on napsautettavia linkkejä. Sähköposti voi vaikuttaa luotettavalta, mutta linkki vie valesivustolle, jossa sinua huijataan antamaan arkaluonteisia tietojasi. Tarkista aina, että olet oikealla verkkosivustolla, tarkistamalla verkkosivun osoite (URL) selaimessa. Lisätietoja: https://en.wikipedia.org/wiki/Phishing

Pidä salasanasi turvassa

  • Älä koskaan käytä samaa salasanaa eri verkkosivustoilla.
  • Älä koskaan käytä helposti arvattavia salasanoja, kuten ”salasana” tai ”123456″.
  • Käytä lauseita mieluummin kuin sanoja, ja kirjainten, numeroiden ja erikoismerkkien yhdistelmää. Jos esimerkiksi haluat käyttää ilmaisua ”I love chocolate”, voit muuttaa sen muotoon ”@1L0v3CH0c0L4t3!”
  • Vielä parempi, käytä salasanojen hallintatyökalua.

Turvallinen varausmoottori

Kun lisäät Sirvoyn varausmoottoriwidgetin verkkosivuillesi, voit olla varma, että huolehdimme sen turvallisuudesta. Tietoliikenne salataan, tiedot pidetään turvassa ja widget päivitetään aina automaattisesti uusimpaan versioon.

Verkkosivustosi suojaaminen

  1. Käytä vain tunnettuja tuotteita ja palveluita.
  2. Tarkista säännöllisesti, että palvelinohjelmistosi ja liitännäisesi ovat kaikki päivitettyjä ja että viimeisimmät versiot ovat asennettuna.
  3. Poista käyttämättömät laajennukset, välttääksesi laajennusten tietoturvaheikkoudet.
  4. Tilaa uutiskirjeitä saadaksesi ilmoituksia julkaistuista päivityksistä.
  5. Tee säännöllisiä varmuuskopioita (ja testaa palautusta varmistaaksesi, että se toimii).

Jos haluat saada lisää teknistä tietoa ja lukea vakavimmista uhista, OWASP-projekti raportoi yleisimmistä verkkosovellusten uhista: https://www.owasp.org/index.php/Category:OWASP_Top_Ten_Project.