Kohdassa Asetukset -> Varausmoottori -> Yleiset asetukset voit valita oletusasetukset sähköpostien ja tekstiviestien lähettämiselle. Tässä asetusten erittely:

Sähköpostien lähettäminen oletuksena

  • ”Lähetä automaattisia sähköpostiviestejä” -vaihtoehto kunkin varauksen ”Muokkaa yhteystietoja” -kohdassa on oletuksena käytössä, mutta henkilökuntasi voi poistaa sen käytöstä.
  • Kohdassa Asetukset -> Kommunikaatio määritetyt automaattiset sähköpostimallit lähetetään automaattisesti, jos vieraan sähköpostiosoite on varauksessa.

Huomaa: Varmistaaksesi, että saat vieraiden sähköpostiosoitteet, siirry kohtaan Asetukset -> Varausmoottori -> Mukauta oletuskenttiä ja aseta kohdan ”Sähköpostiosoite” arvoksi ”Vaaditaan vierailta”.

Tekstiviestien lähettäminen oletuksena

  • Julkisessa varausmoottorissa ”Lähetä minulle tekstiviestivahvistus” -vaihtoehto on oletuksena käytössä, mutta vieraat voivat kieltäytyä siitä.
  • ”Lähetä automaattisia tekstiviestejä” -vaihtoehto jokaisen varauksen ”Muokkaa yhteystietoja” -kohdassa on myös oletusarvoisesti käytössä, mutta henkilökuntasi voi poistaa sen käytöstä.
  • Tekstiviestimallit, jotka on asetettu lähetettäväksi automaattisesti kohdassa Asetukset -> Kommunikaatio, lähetetään oletusarvoisesti, jos vieraan puhelinnumero on varauksessa.

Huomaa: Varmistaaksesi, että saat vieraiden puhelinnumerot, siirry kohtaan Asetukset -> Varauskone -> Säädä oletuskenttiä ja aseta kohdan ”Puhelinnumero” arvoksi ”Vaaditaan vierailta”.

Vastaanoton varausten oletusvahvistussähköposti

  • ”Lähetä vahvistussähköposti” -vaihtoehto uusille vastaanottovarauksille on oletusarvoisesti käytössä, mutta henkilökuntasi voi halutessaan poistaa sen käytöstä.

Huomaa: Julkisen varausmoottorin kautta tehtyjen varausten vahvistussähköpostit ovat pakollisia, jos vieraan sähköpostiosoite on varauksessa. Tätä asetusta voi poistaa käytöstä.