Kun kahden viikon ilmainen kokeilujakso on päättynyt, sinua pyydetään suorittamaan maksu, jotta voit jatkaa Sirvoy-tilisi käyttöä. Voit toki suorittaa maksun myös ennen koeajan umpeutumista.

Automaattinen saldonlataus on helpoin tapa pitää palvelusi käynnissä turvallisilla automaattisilla maksuilla. Vaihtoehtoisesti on mahdollista suorittaa myös kertamaksuja.

Automaattinen saldonlataus

Automaattisen saldonlatauksen ottaminen käyttöön tarkoittaa, että valittu summa vähennetään lisätyltä kortilta aina, kun Sirvoy-tilisi saldo menee negatiiviseksi. Voit milloin tahansa muuttaa automaattisesti ladattavan määrän.

Määritä automaattinen saldonlataus noudattamalla näitä yksinkertaisia ohjeita:

  1. Siirry kohtaan Asetukset -> Tilisi -> Tilin saldo ja napsauta Automaattinen saldonlataus.
  2. Kytke valitsin Ota käyttöön automaattinen saldonlataus asentoon ON.
  3. Syötä haluamasi summa tai siirrä liukusäädintä valitaksesi summa, jonka haluat ladata tilillesi. Jos lataat saldoa vuodeksi tai pidemmäksi aikaa, näet jopa bonuksen lisättynä tilillesi.
  4. Napsauta ”Tallenna ja lisää kortti” määrittääksesi kortin.

Kun kaikki on asetettu, ponnahdusviesti vahvistaa automaattisen saldonlatauksen aktivoinnin.

Huomaa: Jos valittu summa on liian pieni kattamaan negatiivista saldoa esimerkiksi tekstiviesti- tai Google Ads -kulujen vuoksi, kortilta veloitetaan tarvittava summa negatiivisen saldon kattamiseksi.

Kertatäytöt

Jos et halua aktivoida automaattista saldonlatausta, voit sen sijaan milloin tahansa suorittaa kertamaksuja tilisi saldon täydentämiseksi.

Voit suorittaa kertamaksun seuraavasti:

  1. Siirry kohtaan Asetukset -> Tilisi -> Tilin saldo ja napsauta Lataa saldoa.
  2. Syötä haluamasi summa tai siirrä liukusäädintä valitaksesi summa, jonka haluat ladata tilillesi. Jos lataat saldoa vuodeksi tai pidemmäksi aikaa, näet jopa bonuksen lisättynä tilillesi.
  3. Valitse maksutapa.

Tiliote

Kun olet suorittanut ensimmäisen maksun, tiliäsi veloitetaan kunkin kuukauden ensimmäisenä päivänä. Näet kaikki veloitukset ja voit myös ladata maksukuitit ja/tai pyytämäsi laskut kohdasta Asetukset -> Tilini -> Tilin saldo –> Näytä tiliote.