Huomaa: Tämän artikkelin tiedot sisältävät kolmansien osapuolten järjestelmäkuvauksia, jotka voivat muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Huomioi siksi, että jotkin yksityiskohdat voivat olla vanhentuneita kolmannen osapuolen tekemien muutosten vuoksi.

iDEAL on Alankomaissa toimiva maksutapa, jonka avulla vieraat voivat suorittaa maksuja verkossa käyttämällä pankkitietojaan. Tämä Stripen maksutapa on rajoitettu vieraille, joilla on iDealia tukeva pankkitili (katso luettelo täältä ja käytettävissä vain, kun ennakkomaksu on pakollinen. Tämän maksuratkaisun ottamiseksi käyttöön Sirvoyssa hintojen valuutan on oltava EUR.

Voit ottaa käyttöön tämän maksutavan seuraavasti:

  • Aktivoi iDEAL-maksutapa Stripe-tilisi hallintapaneelista kohdasta Settings -> Payment Methods -> iDEAL ja napsauta Activate.
  • Siirry Sirvoyssa kohtaan Asetukset -> Maksut & laskutus -> Korttimaksut ja napsauta Muokkaa. Kun Stripe on valittu maksutavaksi ja maksu asetettu pakolliseksi, aktivoi iDEAL-maksut-valitsin.

Stripen maksusivulla iDEAL näkyy nyt yhtenä käytettävissä olevista maksutavoista. Alankomaista tulevalla maksajalla on mahdollisuus siirtyä pankkiinsa sisäänkirjautumista ja maksujen hyväksymistä varten. IDEAL:in kautta suoritettavat maksut voidaan suorittaa vain euroissa.

Huomaa: Kun iDEAL on käytössä, vieraat voivat silti maksaa luottokortilla. Luottokorttitietoja ei kuitenkaan tallenneta Sirvoyssa, mikä estää sinua veloittamasta jäljellä olevaa summaa. Siksi suosittelemme iDEALin aktivointia vain, jos vaadit varauksen yhteydessä täyden ennakkomaksun tai et halua veloittaa jäljellä olevaa määrää Stripe-maksuratkaisulla. Jakelukanavilta vastaanotetut luottokorttitiedot tallennetaan kuitenkin tulevaa veloitusta varten, vaikka iDEAL olisi aktivoitu.