Huomaa: Tämän artikkelin tiedot sisältävät kolmansien osapuolten järjestelmäkuvauksia, jotka voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Huomioi siksi, että jotkin yksityiskohdat voivat olla vanhentuneita kolmannen osapuolen tekemien muutosten vuoksi.

Klarna on maailmanlaajuinen “osta nyt, maksa myöhemmin” -maksutapa. Vieraasi kotimaan ja ostoksen summan perusteella Klarna tarjoaa erilaisia maksuvaihtoehtoja, mukaan lukien maksuerät, maksa myöhemmin, rahoitus ja maksa nyt. Vieraan käyttäessä näitä maksuvaihtoehtoja Klarna maksaa sinulle ostossumman heti kokonaisuudessaan ja hoitaa sitten sen perimisen vierailtasi. Jotta tämä maksuratkaisu voidaan ottaa käyttöön Sirvoyssa, hintojesi valuutan on oltava EUR, USD, GBP, DKK, SEK tai NOK. Lisätietoja ehdoista ja tuetuista kauppias- ja asiakasmaista löytyy Stripen asiakirjoista täältä. Tämä maksutapa on käytettävissä Sirvoyssa vain kun maksuja koskevissa asetuksissa on valittu asetus Vaadita aina.

Voit ottaa käyttöön tämän maksutavan seuraavasti:

  • Aktivoi Klarna maksutavaksi Stripe-tilisi hallintapaneelissa kohdassa ”Settings” -> ”Payment Methods” -> ”Klarna”, napsauta ”Request Access” ja hyväksy esitetyt ehdot. Napsauta ”Add Klarna to your integrations” ja valitse ”Add Klarna to prebuilt checkout form”. Joissakin tapauksissa voit aktivoida tämän maksutavan napsauttamalla ”Turn on”.
  • Siirry Sirvoyssa kohtaan Asetukset -> Maksut & laskutus -> Korttimaksut ja napsauta Muokkaa. Kun Stripe on valittu maksutavaksi ja maksut asetettu pakolliseksi, aktivoi Klarna-valitsin.

Stripe-maksusivulla Klarna näkyy nyt yhtenä maksutapana kaikille tuetuista maista tuleville vieraille. Jos asiakas valitsee maksutavaksi Klarnan, hänet ohjataan Klarnan maksusivulle antamaan maksutiedot. Onnistuneen tapahtuman jälkeen vieras ohjataan takaisin varausmoottoriin.

Huomaa: Kun Klarna on käytössä, asiakkaat voivat silti valita luottokortilla maksamisen Stripen kautta. Lisäksi asiakkaiden voi olla mahdollista maksaa luottokortilla Klarnan Maksa nyt -vaihtoehdon kautta. Kun Klarna on otettu käyttöön maksutapana, korttitiedot eivät tallennu Sirvoyhin Stripeltä tai Klarnalta, mikä estää sinua veloittamasta jäljellä olevaa summaa myöhemmin. Siksi suosittelemme Klarnan aktivointia vain, jos vaadit varauksen yhteydessä täyden ennakkomaksun tai et halua veloittaa jäljellä olevaa määrää Stripe-maksuratkaisulla. Kaikki jakelukanavilta saadut korttitiedot kuitenkin tallennetaan tulevia maksuja varten, vaikka Klarna olisikin aktivoitu.

Huomaa: Klarna hyväksyy maksuja vain asiakkailta, joiden laskutusosoitteet vastaavat esitysvaluuttaasi. Esimerkiksi, jos esitysvaluuttasi on SEK, Klarna voi ottaa vastaan maksuja asiakkailta, joiden laskutusmaa on Ruotsi. Lisätietoja löytyy täältä.