Huomaa: Tämän artikkelin tiedot sisältävät kolmansien osapuolten järjestelmäkuvauksia, jotka voivat muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Huomioi siksi, että jotkin yksityiskohdat voivat olla vanhentuneita kolmannen osapuolen tekemien muutosten vuoksi.

Aktivoi PayPal-maksuratkaisu seuraavasti:

 1. Siirry kohtaan Asetukset -> Maksut & laskutus -> Korttimaksut ja napsauta Muokkaa.
 2. Valitse avattavasta valikosta PayPal.
 3. Kirjoita sähköpostiosoite, jota käytät PayPalin kanssa.
 4. Määritä ennakkomaksuasetukset.
 5. Kirjaudu sisään PayPaliin ja siirry kohtaan ”Asetukset” (rataskuvake oikeassa yläkulmassa). Napsauta ”Myyjän työkalut” ja näet osion ”Myynti verkossa”.
  Jos sinulla on PayPal Business -tili, siirry ensin kohtaan ”Tiliasetukset” (oikeassa yläkulmassa oleva rataskuvake). Valitse vasemmassa sarakkeessa (otsikko Tuotteet ja palvelut) ”Verkkomaksut”.
 6. Napsauta toisen vaihtoehdon ”Verkkosivustoasetukset” alla ”Päivitä” ja aktivoi ”Verkkomaksujen automaattinen palautus”.
  Jos käytät PayPal Business -tiliä, löydät ”Verkkosivustoasetukset” neljäntenä vaihtoehtona. Napsauta ”Päivitä” ja aktivoi ”Verkkomaksujen automaattinen palautus”.
 7. Kirjoita verkkosivustosi osoite kenttään Return URL. Tämän sallii Sirvoyn korvata palautus-URL-osoitteen automaattisesti ja ohjaa vieraan takaisin varausmoottoriin.
 8. Tee testivaraus verkkosivustosi kautta tarkistaaksesi, mitä vieraasi näkevät varausta tehdessä.

Huomaa: Jos asetat PayPal-yhteyden testitilaan, voit tehdä testivarauksen ja nähdä, että sinut ohjataan PayPalin maksusivulle. Maksuja ei voida suorittaa testitilassa.