iDEAL on Alankomaissa toimiva maksutapa, jonka avulla vieraat voivat suorittaa maksuja verkossa käyttämällä pankkitietojaan. Tämä Stripen maksutapa on rajoitettu vieraille, joilla on iDealia tukeva pankkitili (katso luettelo täältä ja käytettävissä vain, kun ennakkomaksu on pakollinen. Tämän maksuratkaisun ottamiseksi käyttöön Sirvoyssa hintojen valuutan on oltava EUR.

Voit ottaa käyttöön tämän maksutavan seuraavasti:

  • Aktivoi iDEAL-maksutapa Stripe-tilisi hallintapaneelista kohdasta Settings -> Payment Methods -> iDEAL ja napsauta Activate.
  • Siirry Sirvoyssa kohtaan Asetukset -> Maksut & laskutus -> Korttimaksut ja napsauta Muokkaa. Kun Stripe on valittu maksutavaksi ja maksu asetettu pakolliseksi, aktivoi iDEAL-maksut-valitsin.

Stripen maksusivulla iDEAL näkyy nyt yhtenä käytettävissä olevista maksutavoista. Alankomaista tulevalla maksajalla on mahdollisuus siirtyä pankkiinsa sisäänkirjautumista ja maksujen hyväksymistä varten. IDEAL:in kautta suoritettavat maksut voidaan suorittaa vain euroissa.

Huomaa: Kun iDEAL on käytössä, ei ole enää mahdollista merkitä että kortit tulisi hyväksyä automaattisesti ilman maksajan uudelleentodennusta. Tämä tarkoittaa, että korttimaksut tarvitsevat 3D-suojatun todennuksen jokaisella käyttökerralla.