Voit sulkea huoneen napsauttamalla huoneen numeroa Kalenterivälilehdellä, Yksikötsivulla tai kohdassa Asetukset -> Majoitus. Napsauta avautuvassa ponnahdusikkunassa ”Sulje ajanjakso”. Huone ei ole saatavilla valitsemallasi ajanjaksolla, aivan kuten silloin kuin se on varattu.

Yllä oleva selitetään myös tässä videossa (englanniksi):