Lähettääksesi sähköpostimalleja kategorian mukaan, noudata seuraavia ohjeita:

  1. Lisää kategoria jokaiseen huonetyyppiin.
  2. Siirry kohtaan Asetukset -> Varausmoottori.
  3. Napsauta kolmea pistettä haluamasi varausmoottorin kohdalla.
  4. Valitse avattavasta luettelosta ”Muokkaa”.
  5. Aseta ”Kategoriat” kohtaan ”Jos kategoriaa ei ole valittu – yritä asettaa se automaattisesti.”.
  6. Avaa tälle kategorialle luotu sähköpostimalli kohdasta Asetukset -> Kielet & tekstit -> Sähköpostimallit. Valitse valinta Lähetä automaattisesti.  Valitse kategoria, jolle haluat lähettää tämän sähköpostin pudotusvalikosta Mikäli varauskategoria täsmää.
  7. 85378198-86a65600-b53a-11ea-89a4-8e6810176c66.png (423×295)
  8. 7. Automaattisen kategoriavalitsimen aktivoimiseksi siirry kohtaan Asetukset -> Jakelukanavat -> Booking.com/Expedia -> Yhdistä ja aseta ”Aseta kategoria automaattisesti” olemaan ON.
   Huomaa: Sirvoy voi automaattisesti määrittää kategorian jakelukanavilta vastaanotetuille varauksille vain, jos jakelukanavilla myytäville huonetyypeille on asetettu ainoastaan yksi kategoria. Jos jakelukanavaan yhdistetty huonetyyppi on liitetty useampaan kuin yhteen kategoriaan, Sirvoy ei voi automaattisesti arvioida, mihin kategoriaan kyseisen huonetyypin varaukset tulisi määrittää. Kategoria on tässä tapauksessa määritettävä manuaalisesti.

Huomaa: Jos et luo omaa varausvahvistusta, Sirvoyn oletusvarausvahvistusta tullaan käyttämään. Varausvahvistuksia ei lähetetä jakelukanavien kautta tehdyistä varauksista, vaan vieras saa varausvahvistuksen kanavalta. Kaikki muut mallit, kuten 1 päivä valitun tapahtuman jälkeen, lähetetään kaikille varauksille.