Vaikka saatavuus synkronoidaan Sirvoyn ja jakelukanavien välillä lähes välittömästi, on aina olemassa pieni riski saada ylivarauksia, koska sama fyysinen huone on saatavana useilla jakelukanavilla samanaikaisesti. Tässä on joitain asioita, jotka saattavat johtaa ylivarauksiin, ja samalla saat tietoa siitä miten välttää niitä:

 • Samanaikaiset varaukset. Vaikka se on harvinaista, kaksi tahoa voi varata viimeisen vapaan huoneen samanaikaisesti.
 • Virheelliset huonetyyppiyhdistykset. 
  • Jos yhden kanavan huonetyypillä on useita eri hintoja, kukin hinta on yhdistettävä Sirvoy-huonetyyppeihin , jotka sisältävät samat yksiköt. Muussa tapauksessa saatavuutta ei päivitetä oikein ja ylivarauksia voi sattua.
  • Voit helposti hallita tätä luomalla aliashuonetyyppejä Sirvoyssa jokaiselle eri kanavan huonetyypin hinnalle. 
 • Useammalla jakelukanavalla julkaistut huonetyypit. Jos sama huone kuuluu useisiin Sirvoy-huonetyypeihin ja ne on yhdistetty eri huonetyyppeihin jakelukanavalla, huoneiden lukumäärään syntyy ristiriitaisuus. Saman huoneen tarjoamiseksi useammalla eri hinnalla, aseta sille useampi hinta jakelukanvalla; älä aseta sitä useampana eri huonetyyppinä.
  Esimerkki: Sinulla on yksi kanavahuonetyyppi nimeltä ”Kahden hengen huone”, mutta haluat antaa sille kolme hintaa: oletushinta, aamiainen sisältyy hintaan ja ilmainen peruutus. 
  1. Luo Sirvoyssa yksi huonetyyppi nimeltä ”Kahden hengen huone” ja sisällytä yksiköt.
  2. Kopioi se kahdesti luodaksesi uusia huonetyyppejä ja nimeä ne ”Kahden hengen huone – Aamiainen” ja ”Kahden hengen huone – Ilmainen peruutus”.
  3. Yhdistä kanavan huonetyypin kolme hintaa kolmeen juuri luomaasi uuteen Sirvoy-huonetyyppiin.

  Kaikki kolme jakavat samat yksiköt ja saatavuus päivitetään näiden välillä oikein.

 • Sirvoy-varauksen huoneen vaihtaminen toiseen, muuhun kuin alun perin varattuun huonetyyppiin. Koska tällainen muutos ei heijastu jakelukanavalla olevaan varaukseen, se voi joissakin tapauksissa johtaa Sirvoyn ja kanavan välisiin saatavuuseroihin, mikä puolestaan voi johtaa ylivarauksiin. Huonetyypin muutokset tulisi siksi tehdä aina kanavan puolella.

Jos ylivaraus tapahtuu, jakelukanava odottaa sinun ilmoittavan heille siitä viipymättä, jotta kanavan asiakaspalvelu voi, sopimuksesta riippuen, auttaa sinua löytämään ratkaisun mahdollisimman pian. Minimoidaksesi ylivarausten tapahtumista, voit jättää joitakin huoneita jakelukanavayhteyksien ulkopuolelle.