Jos olet asettanut lisämaksuja Sirvoyssa (katso tähän liittyvä artikkeli) ja haluat käyttää niitä kanavayhteyksissäsi, sinun tulee määrittää tämä kunkin jakelukanavan sivulla Sirvoyssa.

Asetuksia voidaan määrittää kanavalla tekemiesi asetusten mukaan ja sen mukaan, kuinka haluat näyttää lisämaksuja Sirvoyn varauksissa:

 • Valitse Sisällytä lisämaksut päivitettäessä hintoja -asetus olemaan ON, jos:
  Olet valinnut kanavalla asetuksen, jonka mukaan Sirvoysta kanavalle lähetetyt hinnat sisältävät lisämaksuja. Prosentuaaliset lisämaksut lisätään Sirvoyn huonetyyppiasetuksissa asetetun hinnan päälle.
 • Valitse Sisällytä lisämaksut päivitettäessä hintoja -asetus olemaan OFF, jos:
  Olet valinnut kanavalla asetuksen, jonka mukaan Sirvoysta kanavalle lähetetyt hinnat eivät sisällä lisämaksuja. Jakelukanavalla asetetut lisämaksut lisätään Sirvoysta lähetettyjen hintojen päälle.
 • Valitse Lisää lisämaksuja varauksia haettaessa -asetus olemaan ON, jos:
  Haluat, että lisämaksut lisätään ja eritellään Sirvoyn varauksissa.
 • Valitse Lisää lisämaksut varauksia haettaessa -asetus olemaan OFF, jos:
  Et halua, että lisämaksuja lisätään Sirvoyn varauksiin. Huomaa, että tämä saattaa johtaa siihen, että varauksen arvo Sirvoyssa eroaa jakelukanavalla näkyvästä varausarvosta.

Toistaiseksi vain prosentuaalisia lisämaksuja tuetaan. Kanavalla määritettyä kiinteää lisämaksua ei lisätä varaukseen Sirvoyssa, ellei sitä ole asetettu lisävalintana.