Jos käytät Pro-versiota, voit jakaa huoneen saatavuustiedot loma-asuntosivustojen kanssa, jotka tukevat iCal-muotoa (yksisuuntainen yhteys). Muutamat iCal-kanavat tukevat kuitenkin myös automaattista varausvientiä (kaksisuuntainen yhteys).

iCal on tiedostomuoto, joka edustaa tietyn huoneen kalenteria. Varaukset ja rajoitukset näkyvät estettyinä päivämäärinä kalenterissa, jolloin päivämäärät, jolloin huone on käytettävissä näkyvät.

 1. Siirry kohtaan Asetukset -> Jakelukanavat -> iCal ja napsauta ”Yhdistä”.
 2. Etsi huone, jonka saatavuustiedot haluat jakaa, ja napsauta Luo vienti-URL.
 3. Kopioi näytetty URL-osoite ja syötä se yhteen tai useampaan iCal-kanavaan. Kanavat voivat näin tehdä säännöllisiä kutsuja kyseiseen URL-osoitteeseen, ja Sirvoy vastaa kyseisen huoneen saatavuuteen. 
 4. iCal-kanavilta, jotka tukevat kaksisuuntaisia yhteyksiä,

  • Kopioi kelvollinen iCal-URL-osoite iCal-jakelukanavalta ja liitä se kunkin yksikön ”Syötä iCal-URL tähän” -kenttään.
  • Valitse kohdasta ”Valitse huonetyyppi” huonetyyppi, johon haluat tuoda varaukset. Sirvoy tunnistaa ja hyväksyy automaattisesti tuetut iCal-muodot.
  • Napsauta ”Lisää tuonti-URL”. Yhteensopimattomat iCal-muodot luovat virheilmoituksen.

Huomioi seuraava:

 • Yhdellä Sirvoy-tilillä voit muodostaa yhteyden useaan eri listaukseen. (Koskee kaikkia iCal-kanavia.)
 • Sirvoyssa asetettuja hintoja EI lähetetä iCal-kanaville – vain saatavuus lähetetään. Tämä tarkoittaa, että sinun on määritettävä hinnat iCal-kanavan tililläsi.
 • Sirvoy jakaa kaikkien saatavuustiedot iCal-kanaville vuoden eteenpäin.
 • Kun havaitaan todennäköinen peruutus, Sirvoy peruuttaa varauksen automaattisesti ja lähettää sinulle sähköpostiviestin siitä.
 • Varausten muutokset, kuten yksikön tai päivämäärän muutokset, joita sinä tai vieras tekevät, tuodaan Sirvoyhin. Muutokset tulisi aina tehdä jakelukanavan puolella. Huomaa, että jos yksikkö vaihdetaan iCal-kanavan sijasta Sirvoyssa, tämä käynnistää automaattisesti varauksen peruutuksen Sirvoyssa.
 • Jos asetat rajoituksen Sirvoyssa sulkeaksesi yksikön iCal-kanavalla, sinun on myös valittava ruutu Majoitusta ei sallita (sisäänkirjautumiset mukaan lukien). Valinta Sisäänkirjautumista ei sallita, ei sulje yksikköä kanavalla. Varattavien päivien rajoitus ei ole yhteensopiva iCalin kanssa. Sen määrittäminen kuinka kauan etukäteen tai kuinka lähellä sisäänkirjautumista varaus voidaan tehdä, on myös tehtävä kanavalla.
 • VRBO:n ja HomeAwayn vientikalenterin URL-linkin asetukseksi suositellaan “non-tentative”, koska varauspyynnöt näkyvät muuten Sirvoyssa. Jos alustavat varaukset tuodaan Sirvoyhin, se voi myös aiheuttaa ristiriitatilanteen HomeAway-kalenterin varauksessa.
 • Sirvoy saa hyvin vähän varaukseen liittyviä yksityiskohtia iCalin kautta. Huoneen hintaa, vieraiden määrää, huonetyyppiä, vieraan nimeä tai luottokorttitietoja EI lähetetä kanavalta. Kenttä >guest name< näkyy nimellä ”No Name”.
 • Näiden varausten käyttöasteeksi asetetaan oletusarvoisesti 1 henkilö. Jos huonetta käytetään useissa huonetyypeissä Sirvoyssa, voit määrittää iCal-yhdistämissivulla huonetyypin, johon varaukset tuodaan. Jos haluat tuoda varaukset eri huonetyyppiin, edellinen kartoitus on ensin poistettava. Tee tämä muutos kopioimalla iCal-tuonti-URL ja poistamalla tuonti. Lisää sitten iCal-tuonti-URL takaisin ja valitse avattavasta valikosta huonetyyppi, jota haluat käyttää yhteydessä. Huomaa, että tällainen kartoituksen muutos ei päivitä jo olemassa olevia varauksia, mutta vaikuttaa vain tuleviin varauksiin.
 • Varauksen huonehinta määritetään yhdistetyn huonetyypin Sirvoyssa asetetun hinnan mukaan, vieraiden määrän ollessa 1, mukaan lukien hintamuutokset.

Huomaa: Sirvoy ei voi vaikuttaa siihen, kuinka usein kanava kutsuu URL-osoitetta saatavuuden tarkistamiseksi. Jotkut kanavat tarkistavat saatavuuden harvoin, ehkä vain kerran päivässä. Useimmat kanavat rajoittavat myös sitä, kuinka usein Sirvoy voi tarkistaa uusia varauksia, yleensä kerran tunnissa. Toisin sanoen, kun iCal:ia käytetään, viivästyksiä on odotettavissa. Huomioi myös, että nämä viivästykset voivat aiheuttaa ylivarauksia.