Jos käytät Pro-versiota, voit jakaa huoneen saatavuustiedot loma-asuntosivustojen kanssa, jotka tukevat iCal-muotoa (yksisuuntainen yhteys). Muutamat iCal-kanavat tukevat kuitenkin myös automaattista varausvientiä (kaksisuuntainen yhteys).

iCal on tiedostomuoto, joka edustaa tietyn huoneen kalenteria. Varaukset ja rajoitukset näkyvät estettyinä päivämäärinä kalenterissa, jolloin päivämäärät, jolloin huone on käytettävissä näkyvät.

 1. Siirry kohtaan Asetukset -> Jakelukanavat -> iCal ja napsauta ”Muokkaa”.
 2. Etsi huone, jonka saatavuustiedot haluat jakaa, ja napsauta Luo vienti-URL.
 3. Kopioi näytetty URL-osoite ja syötä se yhteen tai useampaan iCal-kanavaan. Kanavat voivat näin tehdä säännöllisiä kutsuja kyseiseen URL-osoitteeseen, ja Sirvoy vastaa kyseisen huoneen saatavuuteen. Katso nämä Airbnb:hin liittyvät ohjeet iCal-kalentereiden tuomisesta.
 4. Varauksia voidaan tuoda automaattisesti vain iCal-kanavilta, jotka tukevat kaksisuuntaista yhteyttä. Napsauta Valitse muoto painiketta nähdäksesi tällä hetkellä tuetut kanavat. Jos on muita iCal-kanava, joista haluat hakea varauksia, ja niiden muoto vastaa joko Airbnb-, HomeAway / VRBO- tai 9flats-muotoa, myös ne voidaan yhdistää. Ota kuitenkin yhteyttä osoitteeseen support@sirvoy.com saadaksesi URL-osoitteen tarkistetuksi.
 5. Kopioi vienti-URL kanavasta ja liitä se Syötä iCal-URL tähän -kenttään. (Katso Airbnb:n ohjeet Airbnb-kalenterin viemiseen.) Varaukset iCal-kanavilta, joita ei ole lueteltu tässä, on rekisteröitävä manuaalisesti Sirvoyssa.
 6. Napsauta Valitse huonetyyppi, jos liitetty yksikkö esiintyy useammassa kuin yhdessä Sirvoy-huonetyypissä ja haluat hallita, mihin huonetyyppiin varaukset tulisi tuoda. (Jos haluat muuttaa jo olemassa olevan kartoituksen huonetyyppiä, katso lisätietoja alla.)

Huomioi seuraava:

 • Yhdellä Sirvoy-tilillä voit muodostaa yhteyden useaan eri Airbnb-listaukseen. (Koskee kaikkia iCal-kanavia.)
 • Sirvoyssa asetettuja hintoja EI lähetetä iCal-kanaville – vain saatavuus lähetetään. Tämä tarkoittaa, että sinun on määritettävä hinnat iCal-kanavan tililläsi.
 • Kun havaitaan todennäköinen peruutus, Sirvoy peruuttaa varauksen automaattisesti ja lähettää sinulle sähköpostiviestin siitä.
 • Varausten muutokset, kuten yksikön tai päivämäärän muutokset, joita sinä tai vieras tekevät, tuodaan Sirvoyhin. Muutokset tulisi aina tehdä jakelukanavan puolella. Huomaa, että jos yksikkö vaihdetaan iCal-kanavan sijasta Sirvoyssa, tämä käynnistää automaattisesti varauksen peruutuksen Sirvoyssa.
 • Jos asetat rajoituksen Sirvoyssa sulkeaksesi yksikön iCal-kanavalla, sinun on myös valittava ruutu Majoitusta ei sallita (sisäänkirjautumiset mukaan lukien). Valinta Sisäänkirjautumista ei sallita, ei sulje yksikköä kanavalla. Varattavien päivien rajoitus ei ole yhteensopiva iCalin kanssa. Sen määrittäminen kuinka kauan etukäteen tai kuinka lähellä sisäänkirjautumista varaus voidaan tehdä, on myös tehtävä kanavalla.
 • Airbnb:n tapauksessa, kun aktivoit varaushakutoiminnon (tuonnin) kohdassa Asetukset -> Jakelukanavat -> iCal, huomaa, että sekä vahvistamattomat että vahvistetut varaukset tuodaan Sirvoyhin. Vielä senkin jälkeen, kun vahvistamaton varaus on hylätty Airbnb:ssä, se näkyy Airbnb:ssä varattuna sen jälkeen, kun seuraava päivitys on lähetetty Sirvoylta. Ratkaisu: Jos hylkäät vahvistamattoman varauksen Airbnb:ssä, sinun on poistettava se välittömästi Sirvoysta manuaalisesti. Jos haluat välttää tämän manuaalisen prosessin, sinulla on mahdollisuus poistaa tuontiominaisuus käytöstä. Huomaa kuitenkin, että tämä toimenpide saattaa lisätä ylivarausten riskiä, koska Airbnb-varaukset on syötettävä manuaalisesti Sirvoyhin. Tästä syystä emme suosittele tuontitoiminnon poistamista käytöstä.
 • VRBO:n ja HomeAwayn vientikalenterin URL-linkin asetukseksi suositellaan “non-tentative”, koska varauspyynnöt näkyvät muuten Sirvoyssa. Jos alustavat varaukset tuodaan Sirvoyhin, se voi myös aiheuttaa ristiriitatilanteen HomeAway-kalenterin varauksessa.
 • Sirvoy saa hyvin vähän varaukseen liittyviä yksityiskohtia iCalin kautta. Huoneen hintaa, vieraiden määrää, huonetyyppiä, vieraan nimeä tai luottokorttitietoja EI lähetetä kanavalta. Kenttä >guest name< näkyy nimellä ”No Name”.
 • Näiden varausten käyttöasteeksi asetetaan oletusarvoisesti 1 henkilö. Jos huonetta käytetään useissa huonetyypeissä Sirvoyssa, voit määrittää iCal-yhdistämissivulla huonetyypin, johon varaukset tuodaan. Jos haluat tuoda varaukset eri huonetyyppiin, edellinen kartoitus on ensin poistettava. Tee tämä muutos kopioimalla iCal-tuonti-URL ja poistamalla tuonti. Lisää sitten iCal-tuonti-URL takaisin ja valitse avattavasta valikosta huonetyyppi, jota haluat käyttää yhteydessä. Huomaa, että tällainen kartoituksen muutos ei päivitä jo olemassa olevia varauksia, mutta vaikuttaa vain tuleviin varauksiin.
 • Varauksen huonehinta määritetään yhdistetyn huonetyypin Sirvoyssa asetetun hinnan mukaan, vieraiden määrän ollessa 1, mukaan lukien hintamuutokset.

Huomaa: Sirvoy ei voi vaikuuttaa siihen, kuinka usein kanava kutsuu URL-osoitetta saatavuuden tarkistamiseksi. Jotkut kanavat tarkistavat harvemmin, ehkä kerran päivässä. Useimmat kanavat rajoittavat myös sitä, kuinka usein Sirvoy voi tarkistaa ja hakea mahdollisia uusia varauksia. Esimerkiksi Airbnb antaa meille mahdollisuuden tiedustella uusista varauksista vain 30 minuutin välein. Toisin sanoen kun iCal:ia käytetään, viivästyksiä on odotettavissa. Huomioi myös, että nämä viivästykset voivat aiheuttaa ylivarauksia.