Google Hotel Adsin avulla vieraat voivat tehdä varauksia suoraan omalla verkkosivustollasi jakelukanavan sijaan. Google näyttää hinnat ja linkin verkkosivustollesi Google Searchista, Google Mapsista jne. Tärkeä osa markkinointistrategiaasi Googlessa on varmistaa, että majoituksellasi on hyvin päivitetty profiili Google My Business -palvelussa, sisältäen kuvia, kuvauksia jne. Majoituksesi on myös rekisteröitävä oikealla yritysluokalla. Yleensä vain toimialat, kuten hotelli tai lomakeskus, mahdollistavat että yhteys voidaan muodostaa. Katso tämä Google-artikkeli saadaksesi tietoa eri yritysluokista.

  1. Siirry kohtaan Asetukset -> Jakelukanavat -> Google Hotel Ads ja napsauta Muokkaa.
  2. Valitse käytettävä hinnoittelutapa, CPC tai CPA. Voit aloittaa alhaisella tarjouksella ja nostaa sitä, jos mainoksesi eivät näy. Korkeampi tarjous voi olla tarpeen, jos samaa huonehintaa tarjotaan muissa jakelukanavissa.
  3. Kirjoita sen sivun URL-osoite, johon olet asentanut Sirvoy-varausmoottorin verkkosivustollesi, esimerkiksi http://hotellin-kotisivu.fi/varaa-nyt/.
  4. Mainoskustannukset vähennetään joka kuukausi Sirvoy-tilisi saldosta Googlen puolesta (valuutanmuutos voi tapahtua).

CPC (napsautuskohtainen hinta)

Suosittelemme vähintään 1-2 dollarin suuruista tarjousta. Huomaa, että Google veloittaa tarjouksesi napsautusta ja yötä kohti.

CPA (konversiokohtainen maksu)

Valitse enimmäisprosentti, jonka olet valmis maksamaan palkkiona. Mainokset optimoidaan automaattisesti, joten odota hetki ennen tuloksen arviointia tai asetusten muuttamista.

Google veloittaa palkkion vain suoritetuista varauksista. Palkkiota veloitetaan kuitenkin, vaikka varaus peruutettaisiinkin myöhemmin. Kun määrität palkkioprosentin, ota siksi huomioon majoituksesi keskimääräinen peruutusprosentti. Esimerkiksi, jos peruutusprosentti on 10% ja olet valinnut 8%:in palkkion, todelliset mainoskustannukset toteutuneista majoituksista (yhdeksän kymmenestä) ovat 8,9%.

Huomaa: Voit myydä huonetyyppejä ja aliashuonetyyppejä tällä alustalla. Kuitenkaan huonetyyppejä, jotka on asetettu sisäisiksi huonetyypeiksi asetuksissa, ei näytetä.

Huomaa: Kun mainostat Google Adsilla Sirvoyn kautta, kustannukset ilmoitetaan muutaman päivän viiveellä. Tämän korvaamiseksi varataan takuusumma (60 dollaria, 50 euroa tai vastaava summa tilisi valuutassa) Sirvoy-tilisi saldolta. Jos poistat Google Adsin käytöstä, varattu summa vapautetaan.

Sirvoyn tiliotteessa näet tämän varatun summan sekä kuluvan kuukauden todelliset Google Ads -kustannukset. Jos käytettävissä oleva saldo laskee alle nollan, Google Ads lopettaa näyttämisen ja tilin saldo merkitään negatiiviseksi, kunnes lataat tilillesi saldoa tavalliseen tapaan.