Sirvoy voi pitää saatavuutesi ajan tasalla automaattisesti ja tuoda varauksesi Agodasta.

Aktivoi yhteys seuraavien ohjeiden mukaan:

  1. Ilmoita Agodan tilivastaavallesi, että haluat muodostaa yhteyden XML:n kautta Sirvoyn kautta.
  2. Kun pyyntö on hyväksytty, siirry kohtaan Asetukset -> Kanavat -> Agoda.
  3. Anna ensin Agoda-hotellitunnuksesi ja napsauta Tallenna.
  4. Sinua pyydetään yhdistämään Agodan huonetyypit vastaaviin huonetyyppeihin Sirvoyssa.
  5. Varmista, että kaikille huonetyypeille on asetettu odotetut ja oikeat rajoitukset, koska huoneet tulevat varattavaksi heti yhteyden aktivoinnin jälkeen.
  6. Kun yhdistäminen on suoritettu, ota yhteyttä Sirvoyn tukitiimiin niin aktivoimme yhteyden puolestasi.
  7. Jos tällä hetkellä vastaanotat luottokorttitietoja Agodan kautta, yhteyden aktivoiduttua korttitiedot lähetetään Sirvoy-yhteyden kautta sen sijaan, että ne olisivat näkyvissä ekstranetissäsi. Voidaksesi käyttää luottokorttitietoja, sinun on käytettävä Sirvoy-holvi-toimintoa. Jos käytät Sirvoyn Stripe-integraatiota, tiedot tallennetaan myös sinne. Katso lisätietoja artikkelistamme luottokorttitietojen vastaanottamisesta jakelukanavilta tulleista varauksista Stripen avulla.

Huomaa: Kun yhteys on muodostettu, et voi enää muuttaa hintoja, saatavuutta, rajoituksia (katso joitain poikkeuksia täältä ) jne. kirjautumalla Agoda-tilillesi. Kaikki päivitykset on tehtävä Sirvoyssa. Kun muutos on tehty Sirvoyssa, se näkyy jakelukanavalla (Agoda) muutamassa minuutissa. Suosittelemme kuitenkin, että tarkistat ajoittain tililtäsi kanavalla (Agoda), että saatavuus, hinnat ja varaukset päivitetään ja synkronoidaan oikein.

Huomaa: Vaikka saatavuus synkronoidaan Sirvoyn ja kanavien välillä lähes välittömästi, on aina olemassa pieni riski saada ylivarauksia, koska sama fyysinen huone on saatavana useilla jakelukanavilla samanaikaisesti. Esimerkiksi on mahdollista että viimeinen jäljellä oleva huone varataan samassa hetkessä sekä verkkosivustosi että jonkin jakelukanavan kautta. Näin tapahtuu hyvin harvoin, jopa hotelleille jotka saavat monia varauksia tiheään tahtiin. Mutta jos näin käy, jakelukanava odottaa sinun ilmoittavan heille siitä viipymättä, jotta kanavan asiakaspalvelu voi, sopimuksesta riippuen, auttaa löytämään ratkaisun mahdollisimman pian.