Huomaa: Tämän artikkelin tiedot sisältävät kolmansien osapuolten järjestelmäkuvauksia, jotka voivat muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Huomioi siksi, että jotkin yksityiskohdat voivat olla vanhentuneita kolmannen osapuolen tekemien muutosten vuoksi.

Facebook on tehokas työkalu monien mahdollisten vieraiden tavoittamiseen ja kiinnostuksen herättämiseen majoitustasi kohti. Voit helposti luoda ”Ota meihin yhteyttä” -painikkeen (CTA) ja johdattaa vieraat suoraan kotisivusi Sirvoy-varausmoottoriin suoria varauksia varten. Vaihtoehtoisesti voit linkittää Sirvoy-varausmoottorisi erilliselle sivulle.

Voit tehdä tämän noudattamalla näitä yksinkertaisia ohjeita:

  1. Kirjaudu Facebook-sivullesi (ylläpitäjänä)
  2. Napauta + Lisää painike sivusi kansikuvan alla (katso kuva).82342871-6db5fc80-99f2-11ea-8572-7173a65cba42.png (1105×353)
  3. Valitse avattavasta valikosta painike, kuten ”Ota meihin yhteyttä”.
  4. Napsauta Linkki verkkosivustolle ja liitä kotisivusi URL-linkki, johon Sirvoyn varausmoottori on asennettu. (Jos sen sijaan haluat linkittää Sirvoy-varausmoottorisi erilliselle sivulle , siirry kohtaan Asetukset -> Varausmoottori -> Hallitse varausmoottoreita -> Kuinka asentaa ja napsauta Kuinka asentaa. Valitse annetuista vaihtoehdoista Erillinen sivu, jossa varausmoottori ja yhteystiedot (URL), ja käytä näytettyä URL-osoitetta.)
  5. Napsauta ”Valmis”.